ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

«Ρήμαξαν» το αμαξοστάσιο στον Αμπελώνα

* Πάνω από 20.000 ευρώ η ζημιά κλοπών και φθορών

Δημοσίευση: 09 Απρ 2016 20:07

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Πάνω από 20.000 ευρώ είναι η ζημιά από τη νέα μεγάλη κλοπή στο αμαξοστάσιο Αμπελώνα, όπου στεγάζεται το εργοτάξιο της ΔΕΥΑ Τυρνάβου, απ’ άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες οι οποίοι προχθές τη νύχτα προς χθες Σάββατο ξημερώματα διέρρηξαν τις αποθήκες του αμαξοστασίου το οποίο βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Αμπελώνα – Δελερίων στην έξοδο από Αμπελώνα. Οι δράστες έκλεψαν και ένα επαγγελματικό όχημα της ΔΕΥΑΤ από το οποίο αφήρεσαν τα πάντα και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αμαξοστάσιο Αμπελώνα φυλάσσονται για τις ανάγκες της επιχείρησης υδραυλικά εξαρτήματα, βάνες, σωλήνες, γεννήτριες, άντλησης υδάτων και πολλά άλλα.

Χθες το πρωί οι γενικός διευθυντής της επιχείρησης κ. Σταύρος Τσαγκαράκος επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου όπου κατέθεσε μήνυση για κλοπή κατ’ αγνώστων. Από την πλευρά της η αστυνομία με ειδικό συνεργείο από τη σήμανση αναμένεται να πάρει αποτυπώματα τόσο από το διαλυμένο αυτοκίνητο της επιχείρησης όσο και από τις αποθήκες της ΔΕΥΑΤ.

Το κρούσμα κλοπών στο αμαξοστάσιο Αμπελώνα δεν είναι το πρώτο. Ίσως πρέπει η δημοτική αρχή Τυρνάβου να δει σοβαρά το ενδεχόμενο να λειτουργεί ένα αμαξοστάσιο και για τη ΔΕΥΑΤ, αυτό του Τυρνάβου με σκοπό την προστασία της δημοτικής περιουσίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass