ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΩΝ

Οι γαλάζιοι σύνεδροι της Λάρισας

*Επιπλέον καθυστέρηση για τα αποτελέσματα των ΔΗΜΤΟ που μάλλον θα ανακοινωθούν σήμερα!

Δημοσίευση: 06 Απρ 2016 0:46

 

 

Και ενώ σήμερα Τετάρτη τα μέλη της ΝΔ προσέρχονται ξανά στις κάλπες, χθες το βράδυ, ανακοινώθηκαν με κάποια καθυστέρηση από τη ΝΕΦΕ Λάρισας τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής. Αποτελέσματα όμως μόνο για το ποιοι εκλέγονται σύνεδροι, τα αποτελέσματα για τις ΔΗΜΤΟ θα ανακοινωθούν σήμερα καλώς εχόντων των πραγμάτων. Ανεπισήμως βέβαια έχουν δημοσιευτεί στην ‘’Ε’’ από χθες.

Γυναίκες εκλέγονται (πίνακας κατά σειρά σταυροδοσίας)

ΖΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 744, ΝΑΤΣΙΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ 672, ΖΑΧΕΙΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 542, ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 441, ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 439, ΔΟΚΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ) 433, ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΜΑΡΙΑ (ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ) 422, ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ 388, ΠΕΤΣΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ 304

*Από τις 10 υποψήφιες στο ψηφοδέλτιο ποσόστωσης γυναικών δεν εκλέχθηκε η Μαρία Νούσια-Παγίτσα 226.

Άνδρες εκλέγονται (πίνακας κατά σειρά σταυροδοσίας)

ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 681, ΤΣΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 600, ΛΙΤΑΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 599, ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΣΑΚΗΣ) 567, ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 565, ΔΑΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 549, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 539, ΤΖΙΑΣΤΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 537, ΜΑΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 535, ΜΑΛΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 529, ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 520, ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 514, ΣΑΡΑΤΖΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 506, ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 491, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 483, ΝΤΟΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 464, ΚΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 459, ΚΑΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 437, ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 436, ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 432, ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 424, ΓΚΟΥΤΖΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 414, ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 398, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ 344, ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 324, ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 310, ΚΡΑΒΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 294, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 276.

* Ακολούθησαν στη σειρά σε σταυρούς και δεν εκλέχθηκαν σύνεδροι οι ακόλουθοι 13 από τους 41 υποψηφίους: Χρήστος Αγορίτσας 273, Σπύρος Τσικρίκας 266, Κων/νος Γιαννούλας 260, Κων/νος Διαμάντος 241, Αθ. Εμμανουήλ 215, Γεωργ. Παπαευθυμίου 211, Αθαν. Ξηρομερίτης 191, Απόστολος Δαλακούρας 172, Ιωαν. Δαβλέρης 165, Θεοφάνης Κωστόπουλος 92, Ελευθ. Μαντζώνης 75, Σωτ. Παπαναστασίου 71 και Ιωαν. Τσιανάκας 60.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Δύο ενστάσεις υποψηφίων κλήθηκε να εξετάσει η υπό την κ. Ελένη Αξιόγλου ΝΕΦΕ Λάρισας που έχει την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογών.

Ο Γρ. Δασταυρίδης ζήτησε την ακύρωση των ψηφοδελτίων στη ΔΗΜΤΟ Κιλελέρ, διότι δεν υπήρχε αρίθμηση των ψηφοδελτίων από την εκεί εφορευτική, ούτε των σταυρών σε κάθε ψηφοδέλτιο, ούτε μονογραφή. Η ΝΕΦΕ προχώρησε σε επανακαταμέτρηση των σταυρών στα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια από την οποία προέκυψαν κάποιοι επιπλέον σταυροί για τον κ. Δασταυρίδη. Ωστόσο, δεν ακύρωσε τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια επικαλούμενη την εγκύκλιο των κεντρικών του κόμματος για την εκλογική διαδικασία, όπου προβλέπονται μεν τα όσα επισημαίνει ο ενιστάμενος και ότι πρέπει να τηρείται διαδικασία ανάλογη των βουλευτικών εκλογών, εντούτοις δεν προβλέπει ακύρωση των ψηφοδελτίων σε περίπτωση παραβίασης αυτών των κανόνων. Με την κ. Αξιόγλου να επισημαίνει ότι από την επόμενη φορά οι κανόνες θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά από όλους για να διασφαλίζεται το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Ένσταση κατατέθηκε και από τον υποψήφιο σύνεδρο Ιωαν. Αναστασίου, ο οποίος διεκδίκησε επιπλέον 20 σταυρούς που δεν του είχαν προσμετρηθεί από την εφορευτική Αγιάς. Διαπιστώθηκε το λάθος, ο κ. Αναστασίου δικαιώθηκε και έτσι άλλαξε η σειρά στο τέλος και εκλέχθηκε εκείνος σύνεδρος, με τον Χρ. Αγορίτσα να μένει εκτός.

ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ

Σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρες 12:00-20:00 στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των υπευθύνων θεματικών Τομέων Δράσης. Σε πέντε εξ αυτών υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα ενώ στους υπόλοιπους πέντε τομείς θα αναμετρηθούν μεταξύ τους δίδυμα υποψηφίων. Οι ψηφοφόροι μπορούν να τηλεφωνούν στο 2410549290 ή να απευθύνονται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.(Κουμουνδούρου 24-1ος όροφος) ώστε να διαπιστώσουν σε ποιο τομέα ανήκουν. Οι υποψήφιοι ανά θεματικό τομέα είναι οι εξής:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ         ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ     ΔΟΚΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)

ΕΜΠΟΡΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ  ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ      ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ        ΜΑΛΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ      ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ          ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ   ΓΚΟΥΤΖΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΖΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ       ΑΓΟΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ

ΥΓΕΙΑΣ       ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ      ΣΑΡΑΤΖΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ        ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass