ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επανεκλέχθηκε πρόεδρος ο Στ. Χατζής

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2016 0:02

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Με την κατανομή των αξιωμάτων ολοκληρώθηκαν για τον Μορφωτικό Σύλλογο Τυρνάβου όλες οι νόμιμες ενέργειες που θα σηματοδοτήσουν τη διοικητική επάρκεια για την επόμενη τριετία, με τον κ. Στέλιο Χατζή να επανεκλέγεται πρόεδρος του συλλόγου.

Η δεύτερη εξ αναβολής Γενική Συνέλευση έδωσε το δικαίωμα στην απελθούσα διοίκηση να ενημερώσει διεξοδικά το σώμα για τα πεπραγμένα και τις δράσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος στην διάρκεια της θητείας της καθώς και τον οικονομικό απολογισμό, με τη συνέλευση να απαλλάσσει ομόφωνα τη διοίκηση από κάθε ευθύνη υπερψηφίζοντας τα ανωτέρω. Οι αρχαιρεσίες που ακολούθησαν κατέγραψαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην υποβολή υποψηφιοτήτων για διοικητικό συμβούλιο και εξελεγκτική επιτροπή με την προσέλευση των ψηφοφόρων να ξεπερνά και το πιο αισιόδοξο σενάριο με την εφορευτική επιτροπή να οριστικοποιεί 264 έγκυρα ψηφοδέλτια και τους υποψηφίους να λαμβάνουν τους εξής σταυρούς προτίμησης. Αναλυτικότερα για το Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν: Κουτιού Χριστίνα 163, Γελαλή Βασιλική-Μαρίνα 158, Χατζής Στέλιος 149, Γκαρλόφτη Γεωργία 149, Νταούκα-Τσιανάκα Όλγα 139, Ζαμπακίκα Φανή 135, Γαλατάς Γεώργιος 105, Μαμανού Ευγενία 81, Πατσίκας Κωνσταντίνος 78, Βαρδιοπούλου Ευγενία 75, Κάκκα Ιωάννα 71, Παπαδοπούλου-Στούπα Μαρία 62, Κιτσιούλης Αλέξανδρος 58, και Γκαμπέτας Γιάννης 36.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Γελαλής Γεώργιος 135, Κατσικαβέλας Μάκης 107, Αποστολός Σπύρος 83, και Μπάσμπα Διαμάντω 65.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου καταλαμβάνουν οι επτά πρώτοι με πρόεδρο τον επανεκλεγέντα Χατζή Στέλιο, αντιπρόεδρο Νταούκα-Τσιανάκα Όλγα, Γ.Γραμματέα Γελαλή Βασιλική- Μαρίνα, Ταμία Ζαμπακίκα Φανή και μέλη Κουτιού Χριστίνα, Γκαρλόφτη Γεωργία και Γαλατά Γεώργιο.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Στέλιος Χατζής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass