ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ

Συνεχίζεται η απόσυρση με μεγάλες ευκαιρίες και μεγάλες προσφορές!

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2016 7:28

 

«Συνεχίζουμε την απόσυρση για να συνεχίζετε να κερδίζετε»! Στην Electronet Β.Κ. Καζάνα για μία ακόμη εβδομάδα έχετε την ευκαιρία να αποσύρετε όλες τις παλιές ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές και να αποκτήσετε καινούριες ενεργειακής κλάσης έως και Α+++ με κέρδος που φτάνει ακόμη και τα 200 ευρώ αλλά και με 48 δόσεις που πληρώνονται στο κατάστημα και όχι στην τράπεζα!

Ήδη πολλοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τις μεγάλες ευκαιρίες και τις μεγάλες προσφορές της Electronet Β.Κ. Καζάνα μιας και το μεγαλύτερο τοπικό υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας φροντίζει για το περιβάλλον – διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα κοντέινερ ανακύκλωσης - και φυσικά και για την τσέπη μας! Συνδυάστε κι εσείς την απόσυρση με τις ανταγωνιστικές τιμές της Electronet Β.Κ. Καζάνα και αποκτήστε ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, κουζίνες, εντοιχιζόμενα και κλιματιστικά με κέρδος έως 200 ευρώ.

Επιπλέον η Electronet Β.Κ. Καζάνα αναλαμβάνει να παραλάβει ΔΩΡΕΑΝ από τον χώρο σας την παλιά ενεργοβόρα ηλεκτρική συσκευή και να σας παραδώσει ΔΩΡΕΑΝ την καινούρια! Γιατί στο δικό μας κατάστημα δεν σταματάμε να κερδίζουμε ποτέ.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass