ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2015 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:33

Συμπληρώθηκε χθες βράδυ το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον νομό Λάρισας, ενώ την ίδια ώρα στις τάξεις των ΑΝ.ΕΛ. στη Λάρισα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς όλοι θεωρούν ότι αυτή τη φορά το κόμμα θα βγάλει έδρα στον νομό Λάρισας (την προηγούμενη φορά από εκλογικές καραμπόλες η έδρα «έκατσε» στο νομό Μαγνησίας).

Έτσι το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον νομό Λάρισας έχει ως εξής: Βασίλης Κόκκαλης δικηγόρος, πρόεδρος ΙΝΚΑ, Γιώργος Ακριβούλης αγρότης, Ιωάννα Γερογιάννη δικηγόρος, Σταύρος Γατής αξιωματικός Ε.Α., Θανάσης Μαργαρίτης αξιωματικός Ε.Α., Ελένη Πολύζου λογίστρια, Ιωάννης Κόσσυβας άνεργος (πρώην τεχνικός της ΕΡΤ), Χρίστος Βασιλειάδης δημοσιογράφος, Λόλα Μαρία ιδιωτική υπάλληλος, Θοδωρής Καρράς ελεύθερος επαγγελματίας (από Ελασσόνα, εκπρόσωπος της νεολαίας του κόμματος), Ιωάννης Γίτσας ελεύθερος επαγγελματίας.

Να σημειωθεί ότι από αύριο Παρασκευή θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το εκλογικό κέντρο του κόμματος, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Ύδρας (έναντι ξενοδοχείου "Διβάνι").

ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της, η τοπική Συντονιστική Επιτροπή του κόμματος κατηγορεί τη συγκυβέρνηση για τις προεκλογικές τροπολογίες που συνεχίζονται στη Βουλή, με αφορμή τη χθεσινή ΠΟΛ για το αφορολόγητο των αγροτικών επιδοτήσεων. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μπροστά στον πανικό που έχει πιάσει την κυβέρνηση ενόψει των εκλογών τρέχουν την τελευταία στιγμή να συμμαζέψουν την κατάσταση. Έτσι στο κλίμα αυτό ενημερωθήκαμε πως βγήκε χθες άρον-άρον και μετά από τη γενική κατακραυγή παραγωγών και λογιστών-φοροτεχνικών η περίφημη ΠΟΛ που εγγυάται το αφορολόγητο των αγροτικών επιδοτήσεων. Διαβάζουμε επίσης υποσχέσεις ότι μέχρι τη Δευτέρα θα βρούνε χρήματα για να πληρώσουν τους απλήρωτους τευτλοπαραγωγούς. Για να δούμε πόσες ακόμη υποσχέσεις ή τροπολογίες της τελευταίας στιγμής θα βγάλει η πανικόβλητη συγκυβέρνηση για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά δάνεια, αφού εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Λάρισας έχουν τη θηλιά στον λαιμό από τα κόκκινα δάνεια της πρώην Αγροτικής Τράπεζας, η οποία δυστυχώς ξεπουλήθηκε. Πριν δύο (2) μήνες ψευδώς υποσχεθήκανε ότι θα υπαχθούνε τα κόκκινα αγροτικά δάνεια στις ευνοϊκές ρυθμίσεις δανείων. Και ακόμη περιμένουμε… Μήπως τώρα θα θυμηθούνε να πούνε κάτι (το ξέχασε ο Αντώνης Σαμαράς το Σάββατο στη Λάρισα) για την επιστροφή ΦΠΑ του 2013 στους αγρότες και την επιστροφή της β΄δόσης πετρελαίου, την οποία δεν έχει εισπράξει ούτε ένας αγρότης και κτηνοτρόφος μέχρι σήμερα;».

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass