Ν.Δ.: Εφθασε την 11άδα…

* Τα νέα ονόματα που «παίζουν»

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2015 10:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:33

 

Της Μαρίνας

Αποστολοπούλου

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του βρίσκεται το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και για την Λάρισα, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η «11αδα» έχει συμπληρωθεί χωρίς να αποκλείονται αλλαγές της τελευταίας στιγμής, καθώς λήγει η προθεσμία κατάρτισης και αναμένεται η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων.

Μάλιστα, όπως σχολίαζαν οι γνωρίζοντες, η χθεσινή νύχτα, μετά την ομιλία Σαμαρά στην Χαλκίδα αναμενόταν μακρά, καθώς το κομματικό επιτελείο, θα έβαζε τις τελευταίες «πινελιές» στα ψηφοδέλτια.

Όσον αφορά στην Λάρισα, όπως είχε αναφέρει και την Τρίτη η «Ε» ήδη είχαν κλείσει οι «8» από τους «11» αλλά στο μεταξύ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι «έκλεισε» και ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας συνταγματάρχης ε.α Απ. Παπαρίσης, ενώ υπό διερεύνηση είναι η περίπτωση του Θανάση Νασίκα ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο όπως και του γιατρού-καθηγητή Θεόφιλου Καραχάλιου. Ενώ αμφίβολη θεωρείται πλέον και η συμμετοχή του περιφερειακού συμβούλου και πρώην αντιπεριφερειάρχη Χρ. Καλομπάτσιου.

Από κει και πέρα, το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους: Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρ. Κέλλα, τον πρώην δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη, τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ και πρώην αντιπεριφερειάρχη Ζήση Γρηγορίου, την εκπαιδευτικό Θεοδώρα Κάλλα, τις δικηγόρους Στέλλα Μπίζιου και Ελένη Αξιόγλου, την Βάνα Κιρλόγλου η οποία ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, καθώς και την δικηγόρο Μαριάνθη Παπαδοπούλου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ψηφοδέλτιο θα είναι μία ακόμη γυναίκα επίσης δικηγόρος.

Πάντως ανεξάρτητα από την τελική μορφή του ψηφοδελτίου, τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και οι προτάσεις που απευθύνθηκαν σε άτομα ήταν αρκετές. Κάποιοι δεν ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν, κάποιοι άλλοι ενώ αρχικά ήταν θετικά διακείμενοι εν τέλει υπαναχώρησαν και κάποιους τους έφαγαν οι... καραμπόλες. Δηλαδή ενώ οι ίδιοι είχαν την πρόθεση να κατέβουν είτε το «περιβάλλον» δεν σήκωνε, είτε δεν ήθελαν να είναι δυο υποψήφιοι από την ίδια περιοχή, είτε ασκήθηκαν και κάποια «βέτο» άλλων υποψηφίων.

Σε γενικές γραμμές όμως, στην τοπική Ν.Δ. θεωρούν ότι συγκροτείται ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο το οποίο ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά που θέλει το κόμμα να αποδώσει στα ψηφοδέλτια του για την κρίσιμη μάχη της 25ης Ιανουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass