Κάγια Κάλας: Καμία συμφωνία χωρίς την Ευρώπη

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2025 8:21

ΜΟΝΑΧΟ
Χωρίς την Ευρώπη καμία ειρηνευτική συμφωνία για Ρωσία – Ουκρανία δεν θα είναι εφαρμόσιμη, διεμήνυσε είπε η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Κάγια Κάλας στο CNBC στο περιθώριο της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου το Σάββατο.

«Για να λειτουργήσει οτιδήποτε, πρέπει να συμμετέχουν οι Ουκρανοί και οι Ευρωπαίοι, γιατί οι Ουκρανοί και οι Ευρωπαίοι είναι αυτοί που πρέπει να εφαρμόσουν τη συμφωνία εδώ στην Ευρώπη, οπότε χωρίς εμάς, οποιαδήποτε συμφωνία απλώς δεν θα λειτουργούσε», είπε χαρακτηριστικά.
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε χθες πως η Ουκρανία δεν πρόκειται να αποδεχθεί ποτέ τυχόν ειρηνευτικές συμφωνίες που θα επιτευχθούν πίσω από την πλάτη της ή χωρίς συμμετοχή του Κιέβου, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass