Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2024 8:31

ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στην Ισραηλινή αστυνομία καθώς πραγματοποιήθηκε επίθεση σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Καρμιέλ του βόρειου Ισραήλ. Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, η επίθεση έγινε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου με δυο πολίτες να έχουν τραυματιστεί ένας εκ των οποίων αρκετά σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες πυροβόλησαν κατά του δράστη εξουδετερώνοντάς τον.

Κάμερες ασφαλείας από κατάστημα κατέγραψαν τη στιγμή που η ασφάλεια του εμπορικού κέντρου τρέχει πίσω από τον δράστη και τον εξουδετερώνει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πωλητριών.
Πανικόβλητες, οι τρεις υπάλληλοι τρέχουν να σωθούν καθώς δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει. Ο δράστης φαίνεται να τρέχει προπορευόμενος, ενώ από πίσω του είναι δυο στρατιώτες με αυτόματα όπλα οι οποίοι πυροβολούν εναντίον του με εκείνον να πέφτει στο έδαφος.
Ένας γιατρός που έφτασε στο σημείο είπε στη Jerusalem Post δήλωσε:«Όταν έφτασα στο εμπορικό κέντρο με έστειλαν στον δεύτερο όροφο. Είδα δύο θύματα, άνδρες γύρω στα 20, ξαπλωμένα κοντά στους πάγκους με διαπεραστικά τραύματα, ο ένας ήταν αναίσθητος. Τους τοποθετήσαμε στο MICU ενώ παρείχαμε ιατρική περίθαλψη. Με τον έναν σε κρίσιμη κατάσταση και τον άλλο να έχει τις αισθήσεις του αλλά επίσης σε σοβαρή κατάσταση».
Όπως αναφέρει η Ισραηλινή αστυνομία, το περιστατικό ερευνάται ως πιθανή τρομοκρατική επίθεση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass