Συνελήφθη ο «βιαστής με τα βρόμικα χνότα»

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2024 8:11

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια μετά την καταδίκη του για τον βιασμό μιας συναδέλφου του, ένας φυγάς, που αμερικανικά ΜΜΕ τον αποκαλούν «βιαστή με τα βρώμικα χνότα», συνελήφθη από την αστυνομία στην Καλιφόρνια.

Ο Τουέν Κιτ Λι είχε κριθεί ένοχος το 2007 για την απαγωγή και τον βιασμό, υπό την απειλή μαχαιριού, στις 2 Φεβρουαρίου 2005, μιας νεαρής γυναίκας στο σπίτι της, νότια της Βοστώνης. Όταν βίασε την κοπέλα φορούσε μάσκα, αλλά το θύμα τον αναγνώρισε εν μέρει από την κακοσμία του στόματός του και δείγμα DNA επιβεβαίωσε την ταυτότητά του. Ο Λι συνελήφθη την Τρίτη, αφού εθεάθη να φεύγει από μια «κατοικία αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων» κοντά στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας, με τη σύντροφό του, η οποία αγνοούσε ότι ήταν βιαστής. Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητό του, ο Λι έδωσε αρχικά ένα ψεύτικο όνομα, αλλά μετά από πιέσεις ομολόγησε την αληθινή του ταυτότητα και τα δακτυλικά του αποτυπώματα επιβεβαίωσαν ότι ήταν ο καταζητούμενος «βιαστής με τα βρόμικα χνότα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass