ΛΙΒΥΗ

Ενστάσεις για τη συμφωνία με Τουρκία για υδρογονάνθρακες

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2022 8:34 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Οκτ 2022 9:54

ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Στην συζήτηση της νέας συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης με αντικείμενο τις έρευνες για υδρογονάνθρακες αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής έκδοσης της DW με τίτλο «ένσταση στη Λιβύη για τη συμφωνία υδρογονανθράκων με την Τουρκία».


Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης θα συνέλθει για να συζητήσει τη συμφωνία υδρογονανθράκων που υπέγραψε η κυβέρνηση με την Τουρκία. Μία συμφωνία εναντίον της οποίας υπάρχουν ενστάσεις «από τη λιβυκή αντιπολίτευση» όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά. Ο Δρ Umberto Profazio, αναλυτής περί της Λιβύης στο Διεθνές Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (IISS), μιλώντας στην τουρκική DW αναφέρει ότι: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αγκίλα Σάλεχ, και ο πολιτικός του σύμμαχος Φατχί Μπασάγκα, αντιτάχθηκαν από την αρχή στη συμφωνία. «Ακόμη και αν υπάρξει ψηφοφορία, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα», δήλωσε ο Profazio, σημειώνοντας – μεταξύ άλλων – ότι οι τελευταίες εκλογές στη χώρα διεξήχθησαν πριν από οκτώ χρόνια και ότι τα μέλη του κοινοβουλίου αντιμετωπίζουν πρόβλημα νομιμοποίησης. Μιλώντας στην τουρκική DW, διπλωματική πηγή στη Λιβύη υποστήριξε την θέση ότι η ψηφοφορία δεν είναι δεσμευτική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass