ΣΑΓΚΑΗ

Αυξάνονται τα κρούσματα, παρατείνεται το λοκντάουν

Δημοσίευση: 22 Απρ 2022 17:07

ΠΕΚΙΝΟ
Ο εφιάλτης του lockdown δεν έχει τέλος για τους κατοίκους της Σαγκάης. Ένα 24ωρο μετά τη χαλάρωση των περιορισμών για τέσσερα εκατομμύρια κατοίκους της κινεζικής μεγαλούπολης, οι Αρχές της Σαγκάης ανακοίνωσαν χθες την παράταση προς το παρόν των δρακόντειων μέτρων ακόμη και σε συνοικίες που είχαν καταφέρει να μηδενίσουν την εξάπλωση της Covid-19 καθώς αυξήθηκε εκ νέου ο αριθμός των κρουσμάτων εκτός των περιοχών που έχουν τεθεί σε καραντίνα.


Η ζοφερή ανακοίνωση έγινε μετά τις ελπίδες για μερική άρση του δρακόντειου lockdown και κάποια επιστροφή στην κανονικότητα που είχαν αναπτερώσει οι δηλώσεις αξιωματούχων Υγείας της Σαγκάης προ ημερών, όταν έκαναν λόγο για στοιχεία που δείχνουν ότι έχει σταματήσει η μετάδοση της νόσου. Η περιοχή Ζινγκάν με τα λουσάτα εμπορικά κέντρα και τους άνω του ενός εκατομμυρίου κατοίκους είπε το πρωί ότι δεν θα επιτρέπει πλέον στους πολίτες να βγαίνουν από τα σπίτια τους για να αποφευχθούν μαζικές συναθροίσεις. Τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά για τους καταναλωτές, η κυκλοφορία οχημάτων στους δρόμους θα επιτρέπεται μόνο με ειδική άδεια και μόνον ένα άτομο από κάθε νοικοκυριό θα μπορεί να βγαίνει από το σπίτι, δήλωσε ο Ζανγκ Ζιτόνγκ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass