«Πρώτη» για Μπαντιμπανγκά και Νίνο

ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΟΡΕΞΑΤΟ» Π.Ο.Ε. ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2021 20:50

Μετά από έναν καλό και ενδιαφέροντα αγώνα, σε έναν «βαρύ» αγωνιστικό χώρο με τη βροχή να πέφτει κατά διαστήματα, ο «ορεξάτος» Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1.


Ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος φρόντισε να ξεκουράσει τους παίκτες που αγωνίστηκαν στη Ρόδο στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου και είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε στο χθεσινό παιχνίδι.
«Πρώτη» και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί», τον Μπαντιμπανγκά, όπως επίσης και για τον Νίνο, δύο παίκτες που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τους «βυσσινί».
Από την άλλη πλευρά, οι Ελασσονίτες του Βαγγέλη Μόρα έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενόψει της αρχής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
21’: Ωραία συνεργασία των παικτών της ΑΕΛ, με τον Μπαντιμπανγκά από δεξιά να επιχειρεί σουτ και να στέλνει την μπάλα άουτ.
34’: Ευκαιρία για την ΑΕΛ όταν ο Παπαγεωργίου Α. σεντράρει και ο καλά πλασαρισμένος στην περιοχή Κούστα με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ από τα δοκάρια του Γούπου.
45’: Κίνδυνος για την εστία του Π.Ο.Ε. όταν ο πολλά υποσχόμενος Μπαντιμπανγκά δίνει έξυπνη πάσα στον Κούστα, που με κοντινό πλασέ γράφει το 0-1.
48’: Επικίνδυνο σουτ του Γκουντρουμπή από καλή θέση φεύγει άουτ.
49’: Καλοζυγισμένη σέντρα του Ματούλα από την αριστερή πλευρά βρίσκει τον Τόλιο, που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ΑΕΛ.
51’: Ο Γκουντρουμπής από τη δεξιά πλευρά σεντράρει και ο Γκαμπέτας με έξυπνο γυριστό σουτ στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
54’: Σουτ πλασέ του δραστήριου Κούστα φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Γούπου.
61’: Συνεργασία των Ελασσονιτών, ο Καραλούλης πασάρει στον Γκουντρουμπή, που με τη σειρά του δίνει την μπάλα στον Γκαμπέτα και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Π.Ο.Ε.
76’: Νέα προσπάθεια του Π.Ο.Ε., με τον Μουξιό να δίνει την μπάλα στον Καραγκούνη και αυτός μετά από προσποίηση και ωραία ατομική προσπάθεια γράφει το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν η κ. Δεληγιάννη και οι κ. Πάλλας και Κοντογιώργος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Περτζιόνι, Λαγός, Κακάμης, Νταμπόσης, Καραλούλης, Κοντοθανάσης, Ματούλας, Γκαμπέτας, Τόλιος, Γκουντρουμπής.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπούσιας, Μουξιός, Φουρκιώτης, Αρσένης, Κουκούλης, Καραγκούνης, Μουστάκας, Καραμούλας, Ιγγλέζος, Μουλτσιάς.
Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Κουτσιανούλης, Γιάκος, Μιλτιάδης, Τζέλα, Μπαντιμπανγκά, Κούστα, Γρηγορόπουλος.
Στο β’ ημίχρονο ο Κ. Φραντζέσκος χρησιμοποίησε και τους: Μισυρλή, Νίνο, Ζαχαράκη, Δάκτυλα, Τσουμάνη, Αγγελούλη.

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass