ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ

Χωρίς ρεύμα λόγω της «Αϊντα»

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2021 13:21

ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ
Νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας επιβλήθηκε, στη Νέα Ορλεάνη, δύο ημέρες αφού ο κυκλώνας Άιντα έπληξε τις ακτές της Λουιζιάνας στις ΗΠΑ, ακριβώς 16 χρόνια μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Κατρίνα, ο οποίος είχε προκαλέσει τον θάνατο περισσότερων από 1.800 ανθρώπων.


Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος τεσσάρων ανθρώπων, ενώ ένας άνδρας αγνοείται και πιστεύεται ότι σκοτώθηκε από έναν αλιγάτορα. Ακόμα ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από πτώση δέντρου στην Πρέριβιλ, ενώ ένας άλλος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να οδηγήσει μέσα στα νερά ενός χειμάρρου, 95 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Νέας Ορλεάνης.
Εξάλλου μετά την υποχώρηση των υδάτων έχει αρχίσει να φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής κατά μήκος των αμερικανικών ακτών του Κόλπου του Μεξικού. Σύμφωνα με τον ιστότοπο PowerOutage.us που παρακολουθεί τις βλάβες στο σύστημα ηλεκτροδότησης, περισσότερα από ένα εκατομμύριο νοικοκυριά στη Λουιζιάνα δεν έχουν ακόμη ηλεκτρικό ρεύμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass