ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΚΑΤΑ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ:

Με απέπεμψε γιατί δεν ψήφισα τον εκλεκτό του…

• «Ο δήμαρχος λειτουργεί ως Ερντογάν και Άσαντ. Σε λίγο και ως Κιμ Γιονγκ Ουν»

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2017 22:11

Με επιστολή του προς την «Ε» ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Χαλκίδης (φωτ.) αναφέρει «τον πραγματικό» όπως γράφει «λόγο αποπομπής του από τη δημοτική ομάδα του Ν. Ευαγγέλου».

Όπως σημειώνει εκλήθη νύχτα στο γραφείο του δημάρχου, ο οποίος του ζήτησε φορτικά να στηρίξει υποψήφιο της αρεσκείας του στην ψηφοφορία για συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, κάτι που εκείνος αρνήθηκε να πράξει.
Συγκεκριμένα ο κ. Χαλκίδης αναφέρει τα εξής:
 «Αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τι έγραψε ο συντάκτης του εν λόγω κειμένου της εφημερίδας «Έκδοση» και αφού πληροφορήθηκα το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, όπου με θέτει εκτός πλειοψηφίας της δημοτικής ομάδας (παράτυπα, άνευ λόγου και αιτίας) κάλεσα αμέσως τους συμβούλους της Ένωσης να έρθουν να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι ότι από το εργοστάσιο ζωοτροφών της πρώην Ένωσης στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα, δεν λείπει τίποτα από τα μηχανήματα και ενώ μου είπανε θα ‘ρθούνε, μετά μου έκλεισαν το τηλέφωνο και δεν ήρθε κανείς. Αφού περίμενα δυο ώρες, εγώ και άλλοι επτά μάρτυρες (δημοσιογράφοι-φωτογράφοι-δικηγόροι) κάλεσα έναν επί εικοσαετίας πρώην υπάλληλο του εργοστασίου της Ένωσης, ο οποίος βεβαίωσε και προφορικά και φωτογραφικά στα ΜΜΕ και τους παρευρισκομένους ότι όταν σταμάτησε πριν δυόμισι χρόνια την εργασία από την Ένωση, τα ίδια μηχανήματα που υπάρχουν τώρα (και φωτογραφίζεται μαζί τους), υπήρχαν τότε και τα ίδια υπάρχουν και σήμερα μέσα στο εργοστάσιο και παραθέτω τις φωτογραφίες οι οποίες βγήκαν σήμερα από τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που έδωσαν το «παρών» και δικηγόρους, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, παρουσία εφτά ατόμων, προς απόδειξη του ψευδούς δημοσιεύματος».
Όλοι πιστεύω, πλέον, εκτός του δημάρχου έχουν καταλάβει το τι γίνεται. Ο δημοσιογράφος δεν ονοματίζει εμένα ή τη σύζυγό μου ότι τα πήραμε τα μηχανήματα, βεβαιώνει όμως από την Αθήνα όπου ευρισκόταν ο ίδιος δήμαρχος Ελασσόνας τον δημοσιογράφο!
ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ…
Κύριοι έχω να σας ανακοινώσω ότι δεν είναι ο λόγος αυτός. Ο λόγος είναι ότι την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου είχαμε εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας. Το βράδυ της Κυριακής 11 η ώρα τη νύχτα, με κάλεσε επειγόντως στο γραφείο του ο δήμαρχος όπου όταν πήγα, συνάντησα μαζί του και τον αντιδήμαρχο και κουμπάρο του κ. Λέκκα Δημήτριο. Ο οποίος κ. Λέκκας ήταν με τις πυτζάμες του. Τον σήκωσε από το κρεβάτι και τον έφερε στο Δημαρχείο. Στη συνέχεια άρχισε μια κουβέντα που σκοπό είχε τον εκβιασμό μου, να ψηφίσω για πρόεδρο τον άνθρωπο της αρεσκείας του, της ομάδος τους. Επί μισή ώρα με απειλούσε παρουσία του κ. Λέκκα ότι αν δεν ψηφίσω με στεντόρεια φωνή θα με θέσει εκτός ομάδος. Και άλλες απειλές, οι οποίες δεν είναι του παρόντος. Του απάντησα ότι δέκα μέρες πριν που άρχισαν οι διαδικασίες ούτε μου ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές (ούτε μετά την εκλογή μου, μου έδωσε συγχαρητήρια) και την παραμονή των εκλογών με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω και πολύ χειρότερα, να ψηφίσω το άτομο της ομάδος του. Του απάντησα επίσης, ότι δεν με ενδιαφέρει η εκβιαστική ομάδα του, μπροστά στην αξιοπρέπειά μου και στην επί είκοσι χρόνια εκλογικότητά μου, όπου και αν κατέβαινα υποψήφιος, εκλέγομαι. Θα τιμήσω τις ψήφους αυτών που με ψήφισαν, του απάντησα. Στη συνέχεια μου είπε: «Είσαι εκτός ομάδος»! Του απάντησα ότι: «Εγώ δεν εκβιάστηκα ποτέ από κανέναν και είσαι εσύ πολύ λίγος δήμαρχε για να με εκβιάσεις»!
Την επόμενη μέρα έγιναν οι εκλογές και φυσικά εκλέχτηκα στη θέση του γενικού γραμματέα και όλη την ομάδα του, την έστειλα στην εξέδρα. Αυτός είναι ο ακριβής λόγος της παράνομης αποπομπής μου, η οποία αν και τρία χρόνια Δήμαρχος, δεν γνωρίζει ότι δεν μπορεί, χωρίς απόφαση δημοτικής ομάδος, να διαγράψει κανέναν. Λειτουργεί φασιστικά, έτσι λειτούργησε και με τη συνάδελφό μου Χρυσούλα Προβίδα. Με τη Χρυσούλα ενήργησε αλά… Ερντογάν, με μένα ωσάν… Ασάντ! Σε λίγο θα φτάσει να λειτουργεί ωσάν… Κιμ Γιονγκ Ουν! Όλα έχουν ένα τέλος και το δικό του «τέλος», εννοώ πολιτικά, θα έρθει πολύ νωρίτερα από ό,τι νομίζει.

Ιωάννης Χαλκίδης
-Πρώην αντιδήμαρχος
-Κατά τόπον εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος δημοτικής Ενότητας Ολύμπου-Καρυάς-Συκαμινέας-Κρυόβρυσης
-Επόπτης λειτουργίας συντήρησης παιδικών χαρών
-Επόπτης στις δράσεις για αδέσποτα ζώα
-Επόπτης στη διαχείριση του Περιβάλλοντος
-Επόπτης εκτέλεσης έργων συντήρησης και προστασίας Πρασίνου
-Και όχι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ακόμη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass