«Ο σημερινές εκλογές έχουν ένα μήνυμα που πρέπει ο Ελληνικός λαός να αποφασίσει να στείλει» δήλωσε ο Π. Καμμένος

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2015 13:42 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Σεπ 2015 23:23

«Ο σημερινές εκλογές έχουν ένα μήνυμα που πρέπει ο Ελληνικός λαός να αποφασίσει να στείλει. Αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή αν θα δώσει ψήφο ασυλίας στο χθες» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις 09:15 το πρωί στο 72ο Εκλογικό Τμήμα, στο χωριό Λαράνι του Δήμου Γόρτυνας του νομού Ηρακλείου.

Παράλληλα ο κ. Καμμένος, που είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στο Ηράκλειο, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση».

Στις δηλώσεις του ο κ. Καμμένος ανέφερε ακόμη: «Εδώ από τη λεβεντογέννα Κρήτη από την πατρίδα του Ελευθερίου Βενιζέλου που δίδαξε Δημοκρατία, από την Ελληνική Περιφέρεια θέλω να στείλω ένα μήνυμα ενότητας του Ελληνικού λαού και ομοψυχίας. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι η διχόνοια αλλά και ο μεγαλύτερος εχθρός μας στην εικόνα της χώρας προς τα έξω είναι η διαφθορά. Ο ελληνικός λαός σήμερα ασκεί το συνταγματικό του δικαίωμα. Ελπίζω να διεξαχθούν οι εκλογές σε ήρεμο κλίμα και είμαι βέβαιος ότι το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση».

Τέλος ευχαρίστησε όσους μετέχουν στην εκλογική διαδικασία και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό κουράγιο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος έφθασε το πρωί στο Ηράκλειο και στη συνέχεια συνοδευόμενος από υποψηφίους βουλευτές και συνεργάτες του μετέβη στο χωριό Λαράνι του Ηρακλείου και πήγε το πρωί στην εκκλησία και στη συνέχεια μετέβη στο εκλογικό κέντρο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα όπου τον υποδέχθηκαν οπαδοί του κόμματος του και κάτοικοι του χωριού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass