Ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος της ΚΕΔΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΣΤΙΣ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2024 7:21

ΑΘΗΝΑ
Από τα Γιάννενα ξεκινούν σήμερα οι προσυνεδριακές συναντήσεις διαλόγου που πραγματοποιεί η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενόψει του πρώτου ετήσιου τακτικού συνεδρίου της δημοτικής περιόδου 2024 - 2028, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το διάστημα 7 - 9 Νοεμβρίου. Στην συνάντηση συμμετέχουν οι αιρετοί της Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Οι θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν αφορούν στην ενέργεια, το περιβάλλον, τη διαχείριση υδάτων, την κυκλική οικονομία, τις υποδομές, τις μεταφορές και τα δίκτυα.
Οι προσυνεδριακές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στη συνέχεια είναι στις 2 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο, όπου θα συμμετέχουν οι αιρετοί της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου, στις 3 Οκτωβρίου στο Μεσολόγγι για τις ΠΕΔ Ιονίων Νήσων & Δυτικής Ελλάδας, στις 10 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο για την ΠΕΔ Κρήτης, στις 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη για τους αιρετούς των ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας & Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στις 17 Οκτωβρίου στη Λαμία για τις ΠΕΔ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και στις 23 Οκτωβρίου στην Αθήνα για τις ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Αττικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass