Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2023 7:30

ΑΘΗΝΑ
Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την 28χρονη από το Τυχερό Σουφλίου, στον Έβρο, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στέρνο.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι νωρίς να αποκλειστεί κάποιο ενδεχόμενο για τον θάνατο της 28χρονης. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, εντούτοις, οι αρμόδιοι αστυνομικοί έχουν μια πρώτη προφορική ενημέρωση για τα πρώτα αποτελέσματα, τα οποία δείχνουν αυτοχειρία.
Η 28χρονη έφερε τραύματα στους καρπούς της και το στέρνο. Το θανάσιμο τραύμα ήταν αυτό στο στέρνο. Ο ιατροδικαστικής προσπάθησε να εξακριβώσει εάν τα τραύματα στους καρπούς προήλθαν από την ίδια την 28χρονη, ενώ το ίδιο προσπάθησε και για το τραύμα στο στέρνο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η νεαρή γυναίκα αυτοτραυματίστηκε, χωρίς όμως να είναι κανείς βέβαιος για το τι μπορεί να συνέβη.
Για τον λόγο αυτόν, ζητήθηκε από τους αρμόδιους αξιωματικούς του Έβρου η συνδρομή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να σχηματιστεί η πλήρης δικογραφία για την υπόθεση και να μην μείνουν «σκιές» γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 28χρονης.
Στο μικροσκόπιο μπαίνει το κινητό τηλέφωνο της νεαρής γυναίκας το οποίο θα εξεταστεί ενδελεχώς στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Η οικογένεια της 28χρονης δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση ότι η νεαρή μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της.
ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, στις έρευνες εκτός από το Aστυνομικό Τμήμα Τυχερού που ξεκινά να συλλέγει καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας, συγγενείς και φίλους της άτυχης 28χρονης, αναμένεται να συμμετέχει και η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Αυτό ίσως σημαίνει ότι η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή.
Από τις καταθέσεις που παίρνει η Αστυνομία, σκοπός είναι να αποκλειστεί εντελώς η εγκληματική ενέργεια. Έτσι, προφανώς, θα ζητηθεί η συνδρομή των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εκτός από το τηλεφωνικό στίγμα της 28χρονης, στη συγκεκριμένη περιοχή το χρονικό διάστημα που εξαφανίστηκε, εντοπίζονται και άλλα. Επίσης, αναζητούν την ύπαρξη καμερών στη διαδρομή από το Τυχερό μέχρι τη Λευκίμμη, μία απόσταση πάνω από πέντε χιλιόμετρα, την οποία διήνησε με τη μοτοσικλέτα της. Φίλοι και γνωστοί της 28χρονης αναφέρουν ότι ήταν η «ψυχή» της διοργάνωσης του καρναβαλιού, το οποίο ακυρώθηκε με το άκουσμα της τραγικής είδησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass