ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

63χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2017 15:39

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Τρίτης ένας 63χρονος άνδρας στη Λαμία, όταν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του τρακτέρ του στην αυλή του σπιτιού του.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Τανάγρας, στην Άμπλιανη Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος είχε παρκάρει το τρακτέρ του στην πυλωτή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο όμως αυτό κύλησε και προχώρησε στο δρόμο περνώντας πάνω από τη σήτα που χρησιμοποιούσε ως πόρτα. Τότε, ο 63χρονος επιχείρησε να ανέβει στο τρακτέρ προκειμένου να σταματήσει το όχημα και βρέθηκε κάτω από τη μεγάλη ρόδα, εγκλωβισμένος μεταξύ του τρακτέρ και του πεζοδρομίου. Η γυναίκα του και οι γείτονες άμεσα ειδοποίησαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, που μαζί με την αστυνομία έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώνοντας ότι χρειαζόταν γερανός για να μετακινήσουν το βαρύ όχημα. Ωστόσο, ήταν πλέον αργά για τον άτυχο 63χρονο. Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass