ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Κινδύνεψε μωρό από ναρκωτικό χάπι

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2017 15:36 | Τελευταία ενημέρωση: 03 Αυγ 2017 20:11

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του μόλις 18 μηνών μωρού που εισήχθη εσπευσμένα την Τρίτη στο Νοσοκομείο Λαμίας σε ημικωματώδη κατάσταση από ναρκωτικά.

Η 17χρονη μητέρα του που το πήγε στα επείγοντα, αλλά και ο 23χρονος σύντροφός της, που ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του μωρού, επιμένουν ότι δεν γνωρίζουν πως η ναρκωτική ουσία που περιέχει το «Βουλμπεγκάλ» ανιχνεύθηκε στο παιδί τους. Γεγονός είναι ότι ο 23χρονος βρισκόταν στο σπίτι με το μωρό όταν και παρουσίασε τα συμπτώματα από την επίδραση της ουσίας, όπως και το ότι τα ναρκωτικά ήταν σε τέτοιο σημείο και κρυμμένα, που και οι αστυνομικοί χρειάστηκαν βοήθεια για να τα φτάσουν! Άρα ποιος έδωσε το χάπι στο μωρό; Σε αυτό το ερώτημα και σε πολλά άλλα που έχουν να κάνουν με τις συνθήκες που βιώνουν, όχι μόνο το 18μηνο που νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», αλλά και τα δύο αδέρφια του ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών, κλήθηκαν να απαντήσουν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών οι δύο γονείς. Μάλιστα ζήτησαν προθεσμία για την Πέμπτη το μεσημέρι. Στους αστυνομικούς η μητέρα της 17χρονης κατηγόρησε τον σύντροφο της κόρης της ότι θέλει να ξεφορτωθεί τα παιδιά επειδή τον ενοχλούν.

Πηγή: lamiareport.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass