ΣΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Διπλή προσφορά από τη ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2016 20:48

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ προσφέροντας 1 τόνο ζυμαρικά στους συνολικά 25 τόνους τροφίμων που συγκεντρώθηκαν αλλά και τρέχοντας στον αγώνα δρόμου της διοργάνωσης με ομάδα 30 εργαζομένων.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που μεγαλώνουν καθημερινά, η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στέκεται δίπλα τους προσφέροντας εδώ και χρόνια δωρεάν προϊόντα σε πλήθος κοινωφελών οργανισμών και ιδρυμάτων σε ολόκληρη την χώρα. Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» η εταιρία βγήκε πάλι μπροστά στο καθήκον της και δώρισε 2.000 πακέτα ζυμαρικά τα οποία μαζί με άλλα τρόφιμα θα δοθούν σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης. Η δράση του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» πραγματοποιείται με την συνδρομή της «Τράπεζας Τροφίμων» του Ιδρύματος για την καταπολέμηση της πείνας και της «Αποστολής» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, φορέων με τους οποίους η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ διατηρεί έτσι και αλλιώς πολύχρονη σταθερή συνεργασία.

Οι κοινωνικές δράσεις της εταιρίας πάντα είναι συνυφασμένες με την έμπρακτη συμμετοχή των ίδιων των ανθρώπων της. Ομάδα 30 εργαζομένων εξέφρασε την αλληλεγγύη της τρέχοντας στον Τρίτο Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass