Σεμινάριο για την τεχνητή νοημοσύνη

* ΣΤΟ 2ο ΓΕΛ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2024 14:21

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Φαρσάλων παρακολούθησαν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση», το οποίο διοργανώθηκε από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που είναι οι επίσημοι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα για τη εκστρατεία του European Cyber Security Month (ECSM) 2024 του ENISA.

Η φετινή εκστρατεία του Ευρωπαϊκού Μήνα Κυβερνοασφάλειας (ECSM) έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση ζητημάτων ασφάλειας που αφορούν την ενημέρωση του κοινού σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ), τους τύπους της, τις εφαρμογές της, τη μηχανική μάθηση καθώς και τις προκλήσεις και τα ηθικά ζητήματα.
Οι μαθητές/τριες ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τη χρησιμότητα των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης και είδαν στην πράξη πως εκπαιδεύεται ένα τέτοιο σύστημα να “μαθαίνει” μέσα από τεχνικές μηχανικής μάθησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass