«Οικονομικοί κραδασμοί» στις ανάγκες των σχολείων

* ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΙΚ. ΓΑΤΣΑΣ

Με τους διευθυντές και προϊσταμένους των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας, συναντήθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητηθούν μείζονα θέματα συνεργασίας και επικοινωνίας, μετά την κατάργηση των νομικών προσώπων των σχολικών επιτροπών από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο δήμαρχος, παρουσία της αρμόδιας αντιδημάρχου Παιδείας κ. Ελ. Ταζέ, αφού ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, παρουσίασε τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για το νέο καθεστώς λειτουργίας των σχολείων και μεταξύ άλλων ανάφερε «Το νέο καθεστώς λειτουργίας των σχολείων μέσα από τις ήδη επιβαρυμένες υπηρεσίες των δήμων θα προκαλέσει σίγουρα πολλές αρρυθμίες στη λειτουργία των σχολείων, καθυστερήσεις στις παραδόσεις των υλικών και τις συντηρήσεις, καθυστερήσεις στις πληρωμές των προμηθευτών και μία περιττή γραφειοκρατία στο ευαίσθητο κομμάτι της παιδείας. Ελπίζουμε με τη συνεργασία όλων να απορροφηθούν όλοι αυτοί οι κραδασμοί, διαφορετικά θα πρέπει να αναθεωρηθεί το πλαίσιο προς την κατεύθυνση της κατανομής των πόρων σε κάθε σχολική μονάδα». Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά απηύθυνε με τη σειρά της και η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ταζέ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass