Αποφοίτησαν πανηγυρικά...

* ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ * ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2024 13:30

Στο 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου «Αχιλλέας Τζάρτζανος», πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ τάξης.

Η εκδήλωση που έγινε στον αύλειο χώρο του σχολείου και περιελάμβανε θεατρικό δρώμενο μαθητών της Γ τάξης με τίτλο «Οι αναμνήσεις...ταξιδεύουν» που απέδωσαν άψογα τους ρόλους τους, προσφέροντας γέλιο αλλά και συγκίνηση στους παρευρισκομένους, καθώς και τραγούδια αλλά και χορούς από μαθητές της Γ τάξης.
Η εκδήλωση άρχισε με την είσοδο των μαθητών και με ομιλία του διευθυντή του σχολείου κ. Γκουγκουλιάνου Αδάμου, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχήθηκε στους μαθητές καλή πορεία στο Λύκειο και στη ζωή τους.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου, της προϊσταμένης των εκπαιδευτικών θεμάτων της ΔΔΕ Λάρισας κ. Γκαραγκούνη, του Αρχιερατικού Επιτρόπου του Τυρνάβου, σεβαστού πατέρα Γεωργίου, της ιεράς εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη, καθώς και χαιρετισμός της προέδρου του Συλλόγου Γονέων -Κηδεμόνων κ. Λιάπη-Πρόικου Σοφίας. Προσφέρθηκαν ενθύμια αποφοίτησης και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους μαθητές της Γ τάξης.  Την επιμέλεια της χορωδίας που εμφανίστηκε είχαν οι εκπαιδευτικοί κ. Γκίκας και κ. Ροκκά και του θεατρικού ο διευθυντής κ. Γκουγκουλιάνος Αδάμος. Επίσης παρουσιάστηκαν με βιντεοπροβολέα οι δράσεις του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού και πρώην υποδιευθύντριας κ. Κοσίβα. Την παρουσίαση-συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η εκπαιδευτικός-υποδιευθύντρια του Γυμνασίου κ. Ταμπαθάνη και επίσης βοήθησαν στον συντονισμό η εκπαιδευτικός-υποδιευθύντρια κ. Καραλάζου καθώς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μαζί με τον σύλλογο γονέων-κηδεμόνων.
Στη συνέχεια ανέλαβε ο Dj Bασίλης Καπουράνης να διασκεδάσει τον κόσμο και ενθουσίασε με τις επιλογές των τραγουδιών. Την ηχητική επιμέλεια και τον φωτισμό είχε ο Β. Σαμουλαδάς, τη διακόσμηση στην τελετή αποφοίτησης επιμελήθηκε η κ. Δούκα με τη συνεργάτιδα της κ. Παναγιωτίδου. Η εκδήλωση έκλεισε με πολύχρωμα κομφετί που εντυπωσίασαν μαθητές και καλεσμένους. Επιπρόσθετα ο κόσμος απόλαυσε τον πλούσιο μπουφέ με τη μεγάλη ποικιλία σε αλμυρά, γλυκά, παγωτά και αναψυκτικά. Ο διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου και ο Σύλλογος γονέων-κηδεμόνων ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης: διακοσμήσεις Δούκα Δέσποινα, σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη Γιάννουλη, σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος Τυρνάβου,  αρτοπείο Γατσαρούλης, ζαχαροπλαστείο Μπουλούμπασης, ζαχαροπλαστείο Ολύμπιον, ζαχαροπλαστείο Ρουαγιάλ, Έξαρχος χαλβάς, παγωτά, κοσμηματοπωλείο Ρόπλου Ιωάννη, χαρτικά Μπελτές, κυλικείο κ. Σάντρας Κατσιπέρη του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass