Για καλά προετοιμασμένους μαθητές η Αλγεβρα των ΕΠΑΛ

*Διαγωνίστηκαν χθες

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2024 13:51

Στα μάθημα της Άλγεβρας διαγωνίστηκαν χθες οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΕΠΑΛ για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα θέμα θεωρίας και σε τρία θέματα ασκήσεων με επιμέρους ερωτήσεις. Τα θέματα χαρακτηρίζονται από εκπαιδευτικούς απαιτητικά, κλιμακούμενης δυσκολίας και για καλά προετοιμασμένους μαθητές. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΕΠΑΛ συνεχίζουν αύριο Δευτέρα 3 Ιουνίου με τα μαθήματα Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.), Δίκτυα Υπολογιστών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΓΕΛ παίρνουν τη σκυτάλη μεθαύριο Τρίτη 4 Ιουνίου με τα μαθήματα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), στη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στην Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Θα μεσολαβήσει ένα κενό εξετάσεων, λόγω της διεξαγωγής των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου και έτσι, οι εξετάσεις των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, με τα μαθήματα Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass