Δεν αναρτούν βαθμολογίες, προχωρούν σε κινητοποιήσεις

ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡ. ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2020 17:15

Για εμπαιγμό της διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας) στο θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων τους, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκτάκτων Εκπαιδευτικών του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας, προτρέποντας παράλληλα τους εκπαιδευτικούς να μην αναρτήσουν τις βαθμολογίες τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά « Ο εμπαιγμός από την πλευρά της διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνεχίζεται. Παρά λοιπόν τις επανειλημμένες ανακοινώσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, υπομνήματα και κινητοποιήσεις σχετικά με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τόσο για τους μήνες Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου του 2018 αλλά και για τους μήνες του Χειμερινού Εξαμήνου του τρέχοντος Ακαδημαϊκού έτους, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με ένα μήνυμα σχεδόν απειλητικό στις 6/2 καλεί τους συναδέλφους εκτάκτους εκπαιδευτικούς, να αναρτήσουν τις βαθμολογίες από τα μαθήματα των οποίων είχαν την ευθύνη ως την Παρασκευή 7/2. Απλήρωτοι! Και παρά το γεγονός της ύπαρξης αντίστοιχης απόφασης του Συλλόγου μας για το αντίθετο. Και παρά το γεγονός της εκκρεμούς δικαστικής απόφασης για το περασμένο Εξάμηνο. Σε όλο δε, το διάστημα αυτό, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δεν είχε το σθένος να καλέσει τον κλάδο μας ούτε μισή φορά σε διάλογο για τη διερεύνηση της πιθανότητας έστω, εξεύρεσης μιας λύσης στο επίμαχο θέμα των συμβάσεών μας και των αποδοχών μας, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας. Εμφανίζεται λαλίστατο όμως, μέσω απρόσωπων μηνυμάτων στη λογική «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» όταν πρόκειται να μας κάνει υποδείξεις. Στη βάση λοιπόν των αποφάσεων των Γενικών μας Συνελεύσεων καλούμε τους συναδέλφους Ακαδημαϊκούς Υποτρόφους, να μην προχωρήσουν σε καμία ανάρτηση βαθμολογιών τόσο των μαθημάτων των οποίων είχαν την ευθύνη, όσο και αυτών που τους ανατέθηκε η ανάρτηση βαθμολογιών!». Καταλήγοντας ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στις επόμενες κινητοποιήσεις του Συλλόγου και στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου στις 12 μ. στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass