ΔΑΚΕ Καθηγητών: Το ρεσάλτο είναι καταδικασμένο

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2020 16:10

«Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Καθηγητών για το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με την αδυναμία συγκρότησης του προεδρείου της ΕΛΜΕ.

Χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση επισημαίνεται «Το ρεσάλτο είναι καταδικασμένο. - Όταν θεωρούμε παράνομο σήμερα, αυτό που ψηφίσαμε, υπηρετούσαμε για χρόνια και ευνοηθήκαμε απ’ αυτό. Όταν οι 7 αποφασίζουμε καλύτερα από τους 15. -Όταν έχουμε το κόμπλεξ του επαρχιώτη. Όταν εκχωρούμε την ανεξαρτησία μας στους άλλους. -Όταν ταξιδεύουμε με σημαία ευκαιρίας, χωρίς κανόνες και αρχές. Όταν θεωρούμε ότι οι έξι (6) είναι περισσότεροι από τους εννιά (9). Όταν περιμένουμε οδηγίες και ζητάμε εντολές από τον πατερούλη. - Όταν δε σεβόμαστε το μαχόμενο εκπαιδευτικό της τάξης. «Κάτι σάπιο υπάρχει στα βασίλειο της Δανιμαρκίας» . Τη λύση θα τη δώσουν οι συνάδελφοι του νομού μας. Για τον σκοπό αυτό θα γίνει γενική συνέλευση την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass