«Οι δρόμοι προς το Πανεπιστήμιο»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΑΡΙΣΤΟΝ»

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 15:18

Το Σάββατο 4 Μαΐου το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Άριστον» διοργάνωσε για τους μαθητές και τους γονείς τους την ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Οι δρόμοι προς το Πανεπιστήμιο: Μηχανογραφικά, Σχολές, Νέο Σύστημα Εισαγωγής».

Συγκεκριμένα, ο εκπαιδευτικός αναλυτής - ιδιοκτήτης του Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού «yourcareer» και μέλος της ομάδας «mysep.gr», κ. Πάνος Σταυρόπουλος, στην κατάμεστη αίθουσα του «Χατζηγιάννειου» Πνευματικού Κέντρου αναφέρθηκε στις αλλαγές του συστήματος εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, στη διαμόρφωση των ομάδων προσανατολισμού καθώς και στα μαθήματα όπου θα εξετάζονται οι υποψήφιοι μαθητές. Στη συνέχεια, έκανε λόγο για τον ορθό τρόπο συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου, τη διαμόρφωση του νέου πανεπιστημιακού χάρτη, τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τις προοπτικές τους. Ακολούθησε συζήτηση με τους ακροατές στην οποία λύθηκαν όλες οι απορίες και έγιναν οι απαραίτητες επεξηγήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρών στην εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Αθανάσιος Αδαμόπουλος, ο οποίος συνεχάρη το Φροντιστήριο «Άριστον» για την υλοποίηση τέτοιων δράσεων που στόχο έχουν τη στήριξη και ενδυνάμωση των μαθητών σε αυτό το σημαντικό στάδιο της ζωής τους και συγχρόνως ευχαρίστησε για την 3ετή συνεισφορά του Φροντιστηρίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass