CSI στην Πινακοθήκη Κατσίγρα

ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 6ου ΓΕΛ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2019 16:05

Η θεατρική ομάδα του 6ου ΓΕΛ Λάρισας συμμετέχει και φέτος στον σχολικό θεατρικό διαγωνισμό «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» (του SCIENCE VIEW με την υποστήριξη των ΕΚΠΑ, OSOS και CASE) που πραγματοποιείται στην Ελληνογερμανική Αγωγή στην Παλλήνη Αττικής, στις 6 - 7 Απριλίου και στο Noesis στη Θεσσαλονίκη στις 13-14 Απριλίου.

Ολόκληρο το θεατρικό και πειραματικό μέρος θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση του ΕΚΦΕ Λάρισας “Σχολείο ανοιχτό στην Κοινωνία” στις 19 Απριλίου στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής (πρώην Κλινική Κατσίγρα). Επιπλέον, θα παρουσιαστεί και στις 19 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του σχολείου στην τελική απολογιστική εκδήλωση του 6ου ΓΕΛ Λάρισας για τη σχολική περίοδο 2018-19, ενώ στα Αγγλικά θα παρουσιαστεί στην Πολωνία κατά την τρίτη κινητικότητα του HITMOB-4R τον Σεπτέμβριο.

Το σενάριο του θεατρικού έγραψαν οι μαθήτριες Βασιλική Καρατζιόλη και Βασιλική Τσαλέρα. Η ομάδα των μαθητών που απασχολείται στη συνολική δράση αποτελείται από 36 μαθητές. Οι εκπαιδευτικοί που υποστηρίζουν/συμμετέχουν στη δράση είναι: Βελησσαρίου Χρύσα, ΠΕ0401 (συντονισμός, παραγωγή), Ονουφριάδου Ελένη, ΠΕ02 (φιλολογική επιμέλεια), Ντάκος Ιωάννης, ΠΕ08 (κατασκευή σκηνικών), Ελπινίκη Διαμαντά ΠΕ11 (χορευτική απόδοση), Νάκος Δημήτριος ΠΕ0401, υπεύθυνος ΕΚΦΕ Λάρισας (ιδέα, πειραματικό μέρος), Νοτοπούλου Χριστίνα, δασκάλα (Νοηματική), Κατσιάνα Αικατερίνη, εργοθεραπεύτρια Ειδικό Σχολείο Νεάπολης (σύστημα Braille, αισθητηριακοί γρίφοι, αναπηρία). Διευθύντρια 6ου ΓΕΛ Λάρισας είναι η Ευθυμία Αργυρακούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass