«Διάλογοι για το Σύμπαν» στη Λάρισα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2019 15:11

Στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών με τίτλο «Διάλογοι στη βιβλιοθήκη», το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» του Δήμου Λαρισαίων, οργανώνει ανοικτή συζήτηση με θέμα «Διάλογοι για το Σύμπαν», τη Δευτέρα 8 Απριλίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης (οδός 28ης Οκτωβρίου 9).

Στο πλαίσιό της το κοινό θα μυηθεί στα μυστικά του σύμπαντος με τη βοήθεια δύο εξαιρετικών επιστημόνων από τον χώρο της αστροφυσικής και της κοσμολογίας, τον Δρ. Εμμανουήλ Πλειώνη, καθηγητή Παρατηρησιακής Αστρονομίας Α.Π.Θ., διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο οποίος θα μιλήσει για τις σύγχρονες προσεγγίσεις αναφορικά με τη Γέννηση και Εξέλιξη του Σύμπαντος και τη Δρ. Φιόρη - Αναστασία Μεταλληνού, αστροφυσικό στο Κέντρο Επισκεπτών Θησείου και στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, η οποία θα αναφερθεί στη σύνδεση της σύγχρονης αστρονομίας με την επικούρεια σκέψη.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο κ. Μπιρσιάνης Γιώργος, υπεύθυνος δράσεων της ΚοινΣΕπ "Εναστρον" και υπεύθυνος λειτουργίας του «Σχολείου Αστρονομίας» της Λάρισας.

Η ανοικτή συζήτηση εντάσσεται στις δράσεις «Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει» για την προώθηση της φιλοσοφίας της διά βίου μάθησης και υλοποιείται με την ευθύνη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Λαρισαίων και της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, τηλ.: 2410-680249 και 2410-680205 ή στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου των Πολιτών Λάρισας https://learninglarissa2016.wordpress.com/ptp_page1/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass