Σε διαγωνισμό Ρομποτικής μαθητές Τυρνάβου και Αμπελώνα

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2019 17:39

Στην έκτακτη συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Τυρνάβου ομόφωνη ήταν η απόφαση για την οικονομική στήριξη της προσπάθειας των μαθητών και μαθητριών των δύο σχολείων του Δήμου και συγκεκριμένα για τα 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου και 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα για τη μετάβασή τους στην Αθήνα, ώστε να συμμετέχουν όλα τα παιδιά στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 «Αρχιπέλαγος Αιγαίο». Τα μέλη της Επιτροπής και η Πρόεδρος κ. Ρούλα Σουρλαντζή -Ζαχαράκη ευχήθηκαν στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.

Νωρίτερα, σε συνάντηση που είχαν οι διευθυντές των σχολείων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου κ. Σωτήρης Μπλάνας και κ. Αθανασία Τσιου με τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, δεχτήκαν τα θερμά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις τους.

Όπως τόνισε ο κ. Σαρχώσης συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς, στα παιδιά αλλά και στους γονείς που στέκονται δίπλα τους και στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες των παιδιών τους». Ο δήμαρχος Τυρνάβου ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες και στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass