«Αδιαφορία κυβέρνησης και δημοτικής αρχής για την Επαγγελματική Εκπαίδευση»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2019 16:52

Περιοδεία πραγματοποίησε σε 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας, ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Πέτρος Κρίκης και συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως «όσες φιέστες και εκδηλώσεις κι αν κάνει η κυβέρνηση για να διαφημίσει την “εμβληματική” της παρέμβαση στα ΕΠΑΛ δεν μπορεί να κρύψει τη σκληρή πραγματικότητα. Οι μαθητές που παρακολουθούν την Τάξη Μαθητείας βρίσκονται από τα μέσα Οκτώβρη του 2018 σε καθεστώς μη καταβολής των δεδουλευμένων τους, (από 11 ως 14 ευρώ την ημέρα)». «Αποκαλυπτική είναι όμως και η στάση της δημοτικής αρχής Καλογιάννη, που συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων της ΝΔ, αφήνοντας το σχολείο ασυντήρητο, έχει να βαφτεί από το 2002 εξωτερικά, οι τουαλέτες είναι σε άσχημη κατάσταση και ενώ από το καλοκαίρι του 2018 υπήρχε έτοιμη εργολαβία, έχει φτάσει ο Μάρτιος του 2019 και ο εργολάβος δεν έχει μπει». Ο κ. Κρίκης τόνισε ότι «όλα αυτά τα προβλήματα που συσσωρεύονται είναι απόρροια της μεταφοράς αρμοδιοτήτων στους δήμους από το κεντρικό κράτος με μειωμένους πόρους, που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις έως τώρα, μιας πολιτικής που υπερασπίζονται και ο νυν δήμαρχος κ. Καλογιάννης, όπως και η κ. Καραλαριώτου”. Και κατέληξε καλώντας σε ενίσχυση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο Λάρισας και Περιφέρεια Θεσσαλίας «για να ανέβει η λαϊκή διεκδίκηση, για δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε Κυβέρνηση -ΕΕ και τοπικές αρχές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass