Στη Σύγκλητο το θέμα «Ιατρικών Εργαστηρίων»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΣΕ ΜΑΜΟΥΡΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΑΓΕΝΑ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2019 16:01

Έπειτα από τις διεξοδικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και τις πιέσεις που άσκησε η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Λάρισας Άννα Βαγενά, καθώς και άλλοι βουλευτές και άλλων κομμάτων, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Γαβρόγλου απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Ζήση Μαμούρη, για το ζήτημα που έχει προκύψει με το Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Θεσσαλίας:

«Στη διάρκεια των συζητήσεων για το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ορισμένοι βουλευτές επιχειρηματολόγησαν υπέρ της συνέχειας λειτουργίας του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και μετά τη μεταβατική περίοδο. Μάλιστα η κ. Άννα Βαγενά μου κατέθεσε και ένα υπόμνημα. Άκουσα, βέβαια, και κατατέθηκε στα πρακτικά η επιχειρηματολογία της Συγκλήτου σας για το μέλλον του συγκεκριμένου Τμήματος. Θα σας παρακαλούσα να θέσετε προς συζήτηση το θέμα αυτό είτε στο Πρυτανικό Συμβούλιο είτε στη Σύγκλητο, με την πρόσθετη επιχειρηματολογία της κ. Βαγενά που θα σας αποσταλεί, και να με ενημερώσετε για την πρότασή σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass