Οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος

ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2018 16:30

Στο Γυμνάσιο Πλατυκάμπου, στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας, οργανώθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος».


Την εισήγηση έκανε ο γιατρός Βαλασούλης Γεώργιος και η μαία Κατσούρα Μαρία, στελέχη του ΠΕΔΥ Λάρισας. Οι μαθητές του σχολείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις πολλαπλές βλάβες που προκαλεί το κάπνισμα στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες. Δυστυχώς τα στατιστικά δεδομένα δείχνουν ότι η χώρα μας κατατάσσεται στις υψηλές θέσεις του πίνακα των καπνιζόντων και είναι επιτακτική η ανάγκη η νέα γενιά να ενημερωθεί αλλά και να διαμορφώσει ο καθένας και η καθεμιά την προσωπική στάση ευθύνης του/της προκειμένου να επιτευχθεί η προφύλαξη - απομάκρυνση του μαθητικού πληθυσμού από το κάπνισμα αλλά και τις άλλες εξαρτησιογόνες ουσίες (αλκοόλ, ζάχαρη, ναρκωτικά κ.ά.)
Στο τέλος της ενημέρωσης υποβλήθηκαν ερωτήσεις και έγινε γόνιμος και παραγωγικός διάλογος. Το σχολείο απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους εισηγητές για την ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο θέμα τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass