ΣΤΟ 1ο ΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ενημέρωση για επιδοτούμενα προγράμματα εργασίας

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2018 15:36

Η περιφερειακή διευθύντρια του ΟΑΕΔ κ. Όλγα Τσιούρβα, ενημέρωσε τους μαθητές του 1ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας, για θέματα που αφορούν τα προσφερόμενα επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ και τις εκπαιδευτικές δομές του Οργανισμού.

Η ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο των δράσεων του σχολείου, καθώς ένας από τους βασικούς στόχους των σχολείων δεύτερης ευκαιρίας είναι να ενταχθούν οι εκπαιδευόμενοι στην αγορά εργασίας ή να βελτιώσουν τη θέση τους στον χώρο της δουλειάς τους.

Οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν από την κ. Τσιούρβα για τη λειτουργία του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, για τις παροχές ασφάλισης, στα προγράμματα απασχόλησης που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για τα προγράμματα κατάρτισης και συμβουλευτικής.

Επίσης οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα στην ομιλήτρια και να επιλύσουν πολλές απορίες τους πάνω σε εργασιακά ζητήματα.

Η οργάνωση της εκδήλωσης έγινε από τη σύμβουλο Σταδιοδρομίας του σχολείου κ. Γαρουφαλιά Λεμονή. Οι εκπαιδευόμενοι ευχαρίστησαν ιδιαίτερα την κ. Τσιούρβα που ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά στο κάλεσμα του σχολείου και βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass