ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα για τη μετασχηματίζουσα μάθηση

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2018 15:30

Ημερίδα με θέμα «Εκπαίδευση μέσα από την τέχνη», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου και τις ώρες 9.00 π.μ. - 2.00 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Την ημερίδα οργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας στο πλαίσιο του προγράμματος Λάρισα – «Πόλη που Μαθαίνει».

Στόχος της είναι να παρουσιαστεί η μέθοδος «Μετασχηματίζουσα μάθηση μέσα από την τέχνη» και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σχολικούς συμβούλους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διδάσκοντες στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, καθώς και σε όλους τους εκπαιδευτές ενηλίκων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διά βίου μάθησης σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ, ΚΔΒΜ κ.α.

Η μέθοδος έχει ήδη εφαρμοστεί πιλοτικά στη Λάρισα με ιδιαίτερη επιτυχία, μετά από επιμορφωτικό πρόγραμμα που υλοποιήθηκε στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Λαρισαίων, σε προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας, σε σχολεία καθώς και στο «Εργαστήρι Ζωής» του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass