ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πολιτιστικό ταξίδι του Λυκείου Γόννων

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2018 15:20

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν οι μαθητές και οι καθηγητές του ΓΕΛ Γόννων από την τριήμερη εκπαιδευτική τους επίσκεψη στην Αθήνα στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος που υλοποιείται στο σχολείο με συντονιστή τον μαθηματικό του σχολείου κ. Θωμά Τζέκα.

Κατά τη μετάβασή τους στην Αθήνα επισκέφθηκαν το μουσείο στις Θερμοπύλες όπου παρακολούθησαν διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, περιηγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και στο μουσείο των Δελφών και επισκέφθηκαν την Αράχωβα και τη Λιβαδειά. Στην Αθήνα μεταξύ άλλων παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντζάκη στο θέατρο «Βέμπο» και επισκέφθηκαν τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων και συμμετείχαν μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου, τους οποίους συνόδευσαν οι καθηγητές Ιωάννης Δημητρίου, φιλόλογος και Κατερίνα Γκανάτσιου, φυσικός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass