ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΦΑΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΥ

Απένειμαν πιστοποιητικά, έκοψαν πίτα

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2018 11:20 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Φεβ 2018 13:14

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μαθητών και γονέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στο κέντρο “Palladium”, η εκδήλωση απονομής των 100 πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας και κοπή της πίτας του 2018 των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου.

Η κα Καράτζου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έκανε μια αναδρομή στο έργο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου συνολικά.

Εκπληκτικές ήταν οι παρουσιάσεις των τάξεων Pr-junior, A junior και B junior με δραματοποιημένα τραγούδια και αυτή της τάξης των γαλλικών με το τραγούδι “Champs Elysees” που κέρδισε τις εντυπώσεις με την κίνηση και την προφορά των μαθητριών.

Οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων, οι οποίοι εργάστηκαν ακούραστα και με πάθος, παρουσίασαν αποσπάσματα των πασίγνωστων μουσικών έργων «Αλαντίν» και «Mamma Mia», προσαρμογής και σκηνοθεσίας της κας Καράτζου και διδασκαλίας της κας Σόνιας Λυτροκάπη. Μουσική προετοιμασία, συνοδεία στο πιάνο και χορογραφίες της κας Μαρίας Ρουκά.

Θα τολμούσαμε να πούμε ότι η απόδοση των μαθητών έφτασε στα όρια των επαγγελματιών και δικαίως καταχειροκροτήθηκε από το ενθουσιώδες κοινό που έμεινε έκθαμβο.

Ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των εκπροσώπων του Πανεπιστημίου του Cambridge, κ. Ιάκωβου Δελατόλα, ο οποίος μίλησε για τη “Σπουδαιότητα των Παγκοσμίως Αναγνωρισμένων Εξετάσεων Cambridge” και απένειμε γραπτή αναγνώριση του Πανεπιστημίου Cambridge στην κα Καράτζου. Ο κ. Δελατόλας έμεινε έκπληκτος από τις ερμηνείες των παιδιών και από την οργάνωση όλης της εκδήλωσης, την οποία χαρακτήρισε ως μοναδική και ιδιαίτερη από όσες έχει παρευρεθεί πανελλαδικά.

Ακολούθησε ο εκπρόσωπος των εξετάσεων Michigan κ. Νικόλαος Φράγκος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση και απένειμε τους τίτλους στους υποψηφίους. Δεν παρέλειψε δε να τονίσει ότι όλη η εκδήλωση του θύμισε τις σχολικές εκδηλώσεις στο αμερικάνικο σχολείο του.

Ακολούθησε η απονομή των 100 και πλέον Τίτλων Γλωσσομάθειας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας του σχολείου. Οι 4 τυχεροί της χρονιάς κέρδισαν από ένα σύγχρονο tablet προσφορά των Εκδοτικών Οίκων “Express Publishing”, “Grivas Publications”, “Mm Publications”, 3 μαθητές κέρδισαν από ένα ετήσιο συμβόλαιο ατυχήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής προσφορά του συμβούλου κου Ανδρέα Καρανταλή και 1 μαθητής κέρδισε μια δωρεάν φοίτηση στην ομάδα μπάσκετ του “Εθνικού Λάρισας”. Ο εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου “Hamilton” προσέφερε βιβλία με ιστορίες για τους μαθητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass