ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Βραβεύθηκαν νέοι φοιτητές

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2017 15:22

Νέους φοιτητές βράβευσε χθες ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στο πλαίσιο καθιερωμένης, ετήσιας εκδήλωσης. Πρόκειται για παιδιά δασκάλων και νηπιαγωγών – μελών του Συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Η εκδήλωση, που έγινε χθες το απόγευμα στο αμφιθέατρο 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρης Παπαποστόλου.

Για να σημειώσει, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στους φοιτητές ότι «σήμερα επιβραβεύονται οι προσπάθειες των σχολικών σας χρόνων σε μια εποχή που η Ελλάδα διώχνει τα παιδιά της, εκείνα που με τις γνώσεις τους, το φιλότιμό τους, τις φιλοδοξίες τους, τη ζέση τους για σκληρή δουλειά, τους στόχους τους, μπορούν να την κάνουν περήφανη αλλά και να της ανοίξουν μια πόρτα στην πρόοδο και στην άνθηση.

Φυσικά η οικονομική κρίση έχει συμβάλει στη γιγάντωση του μεταναστευτικού κύματος της νεολαίας, αλλά η κρίση αξιών είναι αυτή που έδωσε τη χαριστική βολή. Η δική σας η γενιά είναι εκείνη που βρίσκεται αντιμέτωπη με τις μεγάλες αλλά και αμφίσημες προκλήσεις της πραγματικότητας. Είστε η γενιά που ζείτε την κορύφωση της κρίσης στην οικονομία και το σύνολο των θεσμών και που καλείστε να σταθείτε όρθιοι, μετατρέποντας τη γνώση σε βασικό εφόδιο ζωής, που θα ξαναστήσει όλα όσα εμείς γκρεμίσαμε.

Η επένδυση στην εκπαίδευση και στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν επένδυση για το μέλλον. Όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν, οι δικές σας επιτυχίες έρχονται να φωτίσουν τις προοπτικές και να δείξουν τις δυνατότητες και τις διεξόδους. Εσείς, η νέα γενιά, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις χαμένες αξίες, να ανοίξετε καινούργιους δρόμους, να διεκδικήσετε ό,τι χάθηκε. Την αξιοπρέπεια, το ήθος, την πίστη στον άνθρωπο και τα ιδανικά.

Αν θέλουμε να έχουμε ως κοινωνία μέλλον, πρέπει να αλλάξουμε. Και σε αυτήν την αναγκαία αλλαγή, υπάρχουν πάντα οι πρωτοπόροι. Και οι πρωτοπόροι δεν είναι άλλοι από τη νέα γενιά. Από τα παιδιά που σήμερα βραβεύουμε και τα οποία αποτελούν την πρωτοπορία και το παράδειγμα, στο πρόσωπο των οποίων θέλουμε να δούμε την άλλη Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Την Ελλάδα της έμπνευσης, της δημιουργίας και της υπερηφάνειας» κατέληξε ο κ. Παπαποστόλου, ανταλλάσοντας ευχές στο πλαίσιο των ημερών.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο αντιδήμαρχος Γ. Σούλτης και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σωτ. Βούλγαρης. Τις διακρίσεις απένεμαν στους νέους φοιτητές, επίσημοι προσκεκλημένοι και μέλη της διοίκησης του Συλλόγου. Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η χορωδία του Συλλόγου υπό τη διεύθυνση της μουσικού Ευτυχίας Κασιάρη ενώ στο πιάνο ήταν η Θωμαή Πολύζου.

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Αναλυτικά, οι εισακτέοι σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ είναι οι εξής: ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΑΡΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, AΡΓΥΡΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΑΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΒΑΡΣΑΜΗ ΣΕΒΙΛΛΗ, ΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΙΟΛΔΑΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΓΚΟΥΛΟΒΑΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΓΚΟΥΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΓΚΡΙΜΠΟΥΛΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ, ΔΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ, ΖΕΡΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΛΕΜΑ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΝΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΡΑΒΑΚΑ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΑ, ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΖΩΗ, ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΟΝΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΟΥΝΙΑΤΣΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΥΡΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ, ΛΕΛΕΝΤΖΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΛΙΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΛΙΑΚΟΥΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΛΥΜΤΣΙΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΛΩΡΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΑΚΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΜΑΛΙΣΟΒΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ, ΜΑΡΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ, ΜΙΧΑΛΕ ΜΑΡΙΑ, ΜΟΡΑΒΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΜΟΡΦΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΜΠΑΖΙΩΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΜΠΑΚΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΜΠΑΝΤΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΜΠΛΑΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΠΟΥΤΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑ, ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΝΕΣΤΩΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΝΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΝΙΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΝΤΑΒΑΡΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ, ΝΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΝΤΙΚΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΞΥΔΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΞΥΦΤΕΡΑΣ ΘΩΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΒΑΓΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΗΛΙΑΝΑ, ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΡΙΖΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΑΠΟΥΝΑ ΜΥΡΤΩ-ΜΑΡΙΑ, ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΙΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΑΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΤΙΡΧΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΙΑΚΛΑΓΚΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, ΤΣΙΑΠΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΣΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΦΡΥΔΑ ΕΥΘΑΛΙΑ, ΧΑΡΑΧΟΥΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΑΒΡΑΑΜ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass