ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Πλημμύρισε η σκηνή από αστεράκια, καλικαντζαράκια και χιονονιφάδες

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2017 15:24

Μια μοναδική χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Η σκηνή πλημμύρισε από αστεράκια, καλικαντζαράκια, χιονονιφάδες και χορευτές, που στροβιλίστηκαν υπό τους ήχους της μουσικής. Ο Άγιος Βασίλης και η Κοκκινοσκουφίτσα πρωταγωνίστησαν με τη σειρά τους στο γνωστό θεατρικό έργο «Ο Άγιος Βασίλης ...Κοκκινοσκουφίτσα», στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι γνωστοί ήρωες των παραμυθιών.

Η χορωδία του σχολείου τραγούδησε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ ομάδα μαθητών απήγγειλε στα αγγλικά το ποίημα ΄The world I would like to live in΄ (Ο κόσμος που θα ήθελα να ζω). Η γιορτή τελείωσε με τα κάλαντα, που έψαλαν όλοι μαζί και τις ευχές της διευθύντριας, Ελένης Ντούνα. Οι θεατές ενθουσιασμένοι αντάμειψαν όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς με ένα δυνατό χειροκρότημα.

Τη διδασκαλία και σκηνοθεσία του θεατρικού έργου έκανε η θεατρολόγος του σχολείου, Ευθυμία Σταυροθεοδώρου. Τις χορογραφίες ετοίμασαν οι γυμνάστριες, Βασιλική Καραγεώργου και Αγορίτσα Τσιαδήμου, ενώ η εικαστικός, Λευκή Μανούρη κατασκεύασε τα σκηνικά της παράστασης. Τη μουσική επιμέλεια είχε η μουσικός Αγγελική Μαλιάκη. Η εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας Αναστασία Νικολαϊδου, δίδαξε στους μαθητές το ξενόγλωσσο ποίημα. Το γενικό συντονισμό είχε ο υποδιευθυντής του σχολείου Απόστολος Μητράκας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο σχολικός σύμβουλος 1ης Περιφέρειας Δημήτριος Καραδήμος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Λάρισας Δημήτριος Παπαποστόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass