ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πλούσιες εκδηλώσεις φοιτητών στην κεντρική πλατεία

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2015 18:32 | Τελευταία ενημέρωση: 10 Ιουν 2015 18:40

 

Φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας, θα κατακλύσουν αύριο την κεντρική πλατεία Λάρισας, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της έβδομης φοιτητικής εβδομάδας αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, η οποία θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Χαιρετισµό από τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας, καθηγητή κ. Παν. Γούλα, απολογισµό των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας από τον κ. Θ. Μπούτλας Γεώργιος, υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ,

Παρουσίαση παραδοσιακών χορών Θεσσαλίας από τη χορευτική ομάδα φοιτητών του ΤΕΙ ( Συρτό, Νταλιάνα, Τσάμικο, Ζαχαρούλα, Μπεράτι και Τασιά), παρουσίαση παραδοσιακών χορών του Πόντου από τη χορευτική ομάδα του συλλόγου Ποντίων φοιτητών ΤΕΙ (Εμπροπίς, Ομάλ-ούτσαϊ-σαμσων, Σερανιτσα,Τικ μονό-τικ διπλό-τικ .τονγειας, τερς-τριγώνα-τριγώνα Ματσούκας, κότσαρι), παρουσίαση παραδοσιακών χορών Θράκης από τη χορευτική ομάδα φοιτητών του ΤΕΙ (Μαντηλάτος Χασαπιά, Δεντρίτσι, Μπαιντούσκα, Ζωναράδικος, Συρτός συγκαθιστός),παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Κρήτης από τη χορευτική οµάδα του συλλόγου Κρητών φοιτητών ΤΕΙ (Σιγανός Πεντοζάλη, Λαζιώτης, Ανωγιανος, Συρτός Χανιώτικος, Μαλεβιζιώτης, Σούστα),παρουσίαση παραδοσιακών χορών Μακεδονίας από τη χορευτική ομάδα φοιτητών του ΤΕΙ (Συρτός Μακεδονίας, Ράικος Λεβέντικος, Ζάραμο, Τρεχάτος), παρουσίαση χορών (συρτάκι ζορμπάς) από φοιτητές του ERASMUS, επίδειξη Capoeira από φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΙ, Χορογραφία: Feel ThisMoment από φοιτητές/τριες του ΤΕΙ, χορογραφία: Latin-hip hop-oriental από την σχολή Burn the flor σε συνεργασία με φοιτητές/τριες του ΤΕΙ, χορογραφία Salsa από την σχολή Ιndependance Studio σε συνεργασία με φοιτητές/τριες του ΤΕΙ,χορογραφία Τango και Milonga, χορογραφία Αερόμπικ από φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΙ, χορογραφία: Break dance ,χορογραφία Οριεντάλ και χορογραφία Zumba Fitness από φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΙ.

Βράβευση φοιτητών/αθλητών που πρώτευσαν στους Πανελλήνιους φοιτητικούς αγώνες. Εμφανίζονται οι μουσικοί: Μάριος Σαρακατσιάνος     (Λαούτο), Γιάννης Μακρυγιάννης (Κρουστά), Θάνος Ρούμπος (Βιολί), Κώστας Κωστούλης (Κλαρίνο), Σταύρος Παπαδόπουλος   (Ποντιακή Λύρα), Βασίλης Τερζάκης (Κρητική Λύρα) και Αντώνης Κυπριωτάκης (Λαούτο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass