Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΚ:

"Πλην Λακεδαιμονίων"

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2017 15:30

Ο πρόεδρος Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας κ. Νικ. Παναγιώτου, σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει τις ΣΥΝΕΚ για «απουσία» τους από τις δράσεις της ΕΛΜΕ και υποστηρίζει τα εξής: «Tην Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, με βάση το άρθρο 11 του καταστατικού της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε., μετά από πρόσκληση του προέδρου, με θέμα τη μη έγκριση λειτουργίας 11 ολιγομελών τμημάτων στα Επαγγελματικά Λύκεια του νομού μας.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων στο Δ.Σ. και εξέφρασαν τις θέσεις τους. Μετά από γόνιμο διάλογο κατατέθηκαν τρεις προτάσεις προς ψήφιση, οι οποίες και υπερψηφίστηκαν.

Από την ψηφοφορία απείχαν οι εκπρόσωποι στο Δ.Σ. των ΣΥΝ.Ε.Κ.. Από πού λοιπόν προκύπτει, ότι ο πρόεδρος αντικαθιστά το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ;

Αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε: παράσταση διαμαρτυρίας, την επόμενη ημέρα, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για το ζήτημα αυτό.

Παράσταση διαμαρτυρίας, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, στον υφυπουργό Παιδείας και αρμόδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, κ. Δ. Μπαξεβανάκη, στην Καρδίτσα .

Παράσταση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, μαζί με τον σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» .

Σε όλες τις παραπάνω δράσεις η παράταξη των ΣΥΝ.Ε.Κ., διά των εκπροσώπων της στο Δ.Σ., ήταν μονίμως απούσα .“Τα σκυλιά γαυγίζουν, το καραβάνι όμως προχωρά”».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass