ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ – ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κοινωνικό Πανεπιστήμιο στον Τύρναβο

*Για δεύτερη συνεχή χρονιά *Τα μαθήματα αρχίζουν τον ερχόμενο Νοέμβριο

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2017 22:19

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Τυρνάβου είναι γεγονός για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά την υπογραφή του συμφωνητικού συνεργασίας των δύο φορέων για την υλοποίηση μορφωτικού προγράμματος ψυχολογίας-κοινωνιολογίας και συγκεκριμένα του Δήμου Τυρνάβου, από τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση και τη συντονίστρια Θεσσαλίας εκ μέρους του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών» κ. Πασχαλίνα Κόζυβα.


Το ετήσιο μορφωτικό πρόγραμμα έχει ως σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο πέρα από ηλικία, μορφωτικό επίπεδο και επαγγελματική ενασχόληση, να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα πνευματικά του ενδιαφέροντα με διαχρονικά θέματα και ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά του.
Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά, το Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 ξεκινάει από τον Νοέμβριο τη δεύτερη φάση λειτουργίας του.  Η θεματολογία των μαθημάτων - εργαστηρίων τη φετινή χρονιά αφορά: «Θεραπευτικές Τεχνικές Ψυχολογίας (θέματα που άπτονται θεραπευτικών τεχνικών ενδυνάμωσης εαυτού)».
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε 16 τετράωρες συναντήσεις ανά δεκαπενθήμερο, από τον Νοέμβριο 2017 έως τον Ιούνιο του 2018, θα συνοδεύονται από εποπτικό υλικό και θα έχουν τη μορφή παρουσιάσεων, βιωματικών εργαστηρίων και αλληλεπιδραστικών συζητήσεων. Στο κλείσιμο του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Ετήσιας Επιμόρφωσης.
ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Τυρνάβου γίνονται δεκτές αιτήσεις εγγραφής μελών άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το εθνικό, μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο, από την 1η Οκτωβρίου 2017 έως 31η Οκτωβρίου 2017. Στη σελίδα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου: http://www.koinonikopanep.com υπάρχει ηλεκτρονική αίτηση όπου η δήλωση συμμετοχής στη θεματική ενότητα είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνη πράξη αυτοδέσμευσης.
-Οι σπουδαστές μπορούν να πραγματοποιήσουν έως και 4 απουσίες για τη χορήγηση της Βεβαίωσης Ετήσιας Επιμόρφωσης.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για τους σπουδαστές να εκπονήσουν προαιρετική εργασία, από ένα έως τέσσερα άτομα, σε μία υποθεματική κατηγορία κάποιας θεματικής ενότητας την οποία παρακολουθούν έχοντας τη βοήθεια και την υποστήριξη (ερευνητική και βιβλιογραφική) του ανάλογου εισηγητή. Η εργασία αυτή θα μπορεί να αναρτάται δημόσια σε ηλεκτρονικό περιοδικό με ISSN ή στην ιστοσελίδα του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών» και να παρουσιάζεται με μορφή προφορικής ανακοίνωσης στο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα διοργανώνεται από το φορέα κάθε δύο χρόνια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με τη συντονίστρια Θεσσαλίας, κ. Λίνα Κόζυβα, στο τηλ. 6972849847 και με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του φορέα κ. Ελεονώρα Καζαντζίδου στο τηλ. 6947449794 και 6932377138 . Υπεύθυνη από τον Δήμο Τυρνάβου είναι η κ. Μαρία Γρηγοριάδου, 24923 -50127, για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση επίσης στην ιστοσελίδα: www.koinonikopanep.com.
Υπάρχει ακόμα δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο email: koinonikopanep@gmail.com και fb: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών

Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass