Σεμινάριο αστρονομίας

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2017 15:22

Το Γαλλικό Ινστιτούτο και η ΚοινΣΕπ «Έναστρον» διοργανώνουν διήμερο σεμινάριο αστρονομίας την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 για μαθητές Δημοτικού (Δ’, Ε’ και Στ’ Τάξης) και Γυμνασίου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εφοδιάσει τα παιδιά με βασικές γνώσεις αστρονομίας ώστε να είναι σε θέση να αντιληφθούν και να κατανοήσουν τα κυριότερα από τα μυστικά του έναστρου ουρανού. Θα παρουσιαστούν από τα πιο κοντινά μας έως τα πιο απομακρυσμένα αντικείμενα όπως ο Ήλιος, η Σελήνη, οι Πλανήτες. Θα μιλήσουμε για τη γέννηση, την εξέλιξη και το τέλος της ζωής των άστρων, τους γαλαξίες, τα αστρικά σμήνη, τα νεφελώματα κ.α. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν αλλά επειδή ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ως προς τη δήλωση συμμετοχής (μέχρι 50 άτομα). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου, Κούμα 28. Εγγραφές έως 22 Σεπτεμβρίου στέλνοντας μήνυμα στο info@enastron.org ή καλώντας στο τηλέφωνο 6983-512219.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass