ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΡΕΦΩΝ

Ξεκίνησε ο Βρεφονηπιακός Τυρνάβου

* Χρ. Τσιόπας: Σημαντική η προσφορά στην κοινωνία

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2017 22:17

Διπλάσιο αριθμό βρεφών μέσω του προγράμματος εξυπηρετεί από φέτος ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Αγία Λαύρα» στην πόλη του Τυρνάβου, που διαχειρίζεται η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Η εξέλιξη αυτή ήρθε με την αλλαγή στην άδεια λειτουργίας του. Έτσι ικανοποιείται ένα παλιό αίτημα των πολιτών και των εργαζομένων στο σταθμό.

Επίσης ο Δήμος Τυρνάβου προχώρησε σε οικοδομικές εργασίες στον σταθμό δημιουργώντας και αναβαθμίζοντας κατάλληλα τους χώρους του, με στόχο τη σωστή και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των βρεφών.

Το προσωπικό του σταθμού βρίσκεται στη θέση του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα παιδιά. Τη φετινή χρονιά όλες οι αιτήσεις για τα βρέφη έγιναν δεκτές. Από τις αιτήσεις για τα μεγαλύτερα παιδιά (άνω των 2,5 ετών) ο σταθμός δέχτηκε όλα όσα εξυπηρετούνται μέσω του προγράμματος.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιόπας σημείωσε με έμφαση ότι τρέφει μεγάλη εμπιστοσύνη στο προσωπικό του σταθμού και γενικά σε όλη τη δομή και μετά από τις αλλαγές που έγιναν φέτος τα παιδιά θα εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Τυρνάβου ξεκίνησε το 2007 επί δημαρχίας Χρήστου Κιτσίδη.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass