ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΜΕ 4-2

Στους «8» του κυπέλλου ο Αχιλλέας Φ.

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2015 0:55

Την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΛ εξασφάλισε χθες ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος επικράτησε στη Νίκαια του μαχητικού Παναγροτικού με 4-2. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα, σ’ ένα παιχνίδι ανοικτό και χωρίς σκοπιμότητες, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσε να φτάσει πιο εύκολα στον στόχο του, ωστόσο κάποια λάθη του τερματοφύλακα Κουτσοκέρα (το βρεγμένο και ολισθηρό τερέν τον πρόδωσε) έδωσαν την δυνατότητα στον κατά μία κατηγορία μικρότερο Παναγροτικό να φτάσει δύο φορές στην ισοφάριση. Τελικά το τοπίο ξεκαθάρισε στην επανάληψη όταν ο Αχιλλέας όντας πιο ουσιαστικός  έφτασε δίκαια στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό όταν μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Πλιάγκα, ο Καραμπούζης με πλασέ έγραψε το 1-0, ενώ στο 11’ ο Οικονόμου με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 19’ ο Τριανταφυλλόπουλος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, ο τερματοφύλακας Κουτσοκέρας έκανε κακή εκτίμηση για να γίνει έτσι το 1-1.

Ο Αχιλλέας αντέδρασε αμέσως και στο 24’ ο Οικονόμου με κεφαλιά, από εκτέλεση κόρνερ του Μπένου, έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του κάνοντας το 1-2, ενώ στο 38’ ο Βούλγαρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, με τον Ψαθά να διώχνει τον κίνδυνο προ της γραμμής.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Αχιλλέας θα πήγαινε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ, λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και μετά από ατομική προσπάθεια του Τριανταφυλλόπουλου, η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Κουτσοκέρα και ο Χριστοδούλου από κοντά έκανε το 2-2.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας βγήκε αποφασισμένος να «κλειδώσει» το στόχο του και στο 55’ ο Κουρούμαλος με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 66’ ο Βούλγαρης με δυνατό σουτ έγραψε το 2-3.

Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 71’ ο Πλιάγκας με κοντινό πλασέ, φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Μπεκιάρης (61’ Σταυρινάκης), Καραφέριας (46’ Γεωργόπουλος), Ψαρούλης, Πανδρεμένος, Χονδρονάσιος, Τίκας, Ψαθάς (72’ Ξιώνας), Ανδρεόπουλος, Χριστοδούλου, Τριανταφυλλόπουλος.

AΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης (85’ Πατσιούρας), Κουρούμαλος, Τλούπας, Πλιάγκας (74’ Τσιανάκας), Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Τσετιροκλής (57’ Ζαγγανάς), Κομισόπουλος, Μπένος, Βούλγαρης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Σχετικά με τους αγώνες της φάσης των «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, για τους οποίους αναφερθήκαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης ενημερωθήκαμε ότι μετά την τελευταία τροποποίηση που επήλθε στην Προκήρυξη Κυπέλλου, οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν (δύο από κάθε όμιλο), θα κληρωθούν μεταξύ τους, για να αναδείξουν τα τέσσερα ζευγάρια, με γηπεδούχα τα σωματεία που θα κληρωθούν πρώτα.

Στη συνέχεια του θεσμού οι νικητές των τεσσάρων αγώνων της προημιτελικής φάσης θα δημιουργήσουν, με την ίδια κλήρωση, τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα.

*Μέχρι στιγμής στους «8» του κυπέλλου έχουν προκριθεί οι Αχιλλέας Φαρσάλων, Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων, Σμόλικας Φαλάνης, Τύρναβος 2005, Ηρακλής Λάρισας, Απόλλων Λάρισας και Φαλανιακός, ενώ εκκρεμεί το παιχνίδι της Δόξας Βλαχογιαννίου με τον Δωτιέα Αγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass