ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Έδειξαν το ταλέντο τους

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2015 8:54

Απολύτως πετυχημένος κρίνεται ο αγώνας που οργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, με τη συμπαράσταση της ΠΑΕ, στο προπονητήριο των Δένδρων, μεταξύ του Εφηβικού τμήματος των «βυσσινί» και ομάδας ταλέντων του νομού της ίδιας ηλικίας (γεννηθέντες τα έτη 2000-01) που επιλέχθηκαν από την ΑΕΛ.

Οι άριστες εγκαταστάσεις, ο ιδανικός καιρός και κυρίως η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν συνετέλεσαν σε έναν αγώνα υψηλού συναγωνισμού, θεάματος και ενδιαφέροντος. Παρόντες στον αγώνα, για να παρακολουθήσουν και να αξιολογήσουν τους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ήταν οι προπονητές όλων των τμημάτων της ΑΕΛ, της Ακαδημίας, της Κ20 και σύσσωμο το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας προεξάρχοντος του κ. Ντόστανιτς. Το μήνυμα του αγώνα ήταν η επιβεβαίωση ότι ο νομός Λάρισας σφύζει από ποδοσφαιρικά ταλέντα και η ΑΕΛ είναι δίπλα, έτοιμη να αγκαλιάσει στην οικογένειά της, ό,τι καλύτερο διαθέτει η περιοχή.

Οι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές ανήκουν στις ομάδες Ατρόμητοι/Θύελλα, Ακαδ. Πλίτση, Τοξότης, Φαλανιακός, Αστραπή Ν. Π., ΠΟΕ, Προμηθέας, Καλοχώρι και Αμπελόκηποι τις οποίες οι «βυσσινί» ευχαρίστησαν για τη συνεργασία τους και τη θετική ανταπόκρισή τους.

Για την ιστορία, το Εφηβικό της ΑΕΛ κέρδισε με σκορ 3-2 ενώ τα γκολ σημείωσαν οι Καλύβας, Πουρνάρας, Σδόγγος, Κυρίτσης Αθ. και Ζιάκας.

ΑΕΛ ΈΦΗΒΟΙ: Μπλαντέμης, Βαλατσός, Βόγλης, Καλαπανίδας, Κυρμιτσής, Καμπέρης, Χριστιανός, Γκαλγκανόπουλος, Καλύβας, Σδόγγος, Μορφάκης, Σουλούκος, Πατσιαούρας, Πουρνάρας, Τόσκα, Ράχης, Μάτα, Πετάνι, Ζυγούρης, Σκύφτας.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΈΦΗΒΟΙ: Παπαπολυμέρου, Κακάμης, Πλατσάς, Κυρίτσης Ι., Κόκοβας, Κυρίτσης Αθ., Μπαμπατσιάς, Πινακάς, Δάκτυλας, Ζιάκας, Ζαχαράκης, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Μαλάκος, Αλατάς, Καραούλας, Τόπης, Κατσής, Μηνάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass