ΣΔΠΛ ΚΑΙ ΣΕΠΛ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Ένα μεγάλο «Χαμόγελο» τις γιορτινές ημέρες

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2015 8:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ένα μεγάλο χαμόγελο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη πρόσφεραν οι Σύνδεσμοι Διαιτητών Ποδοσφαίρου και Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας που βρέθηκαν αντιμέτωποι χθες στο στάδιο Αλκαζάρ σ’ έναν αλλιώτικο από τους άλλους ποδοσφαιρικό αγώνα με στόχο την ενίσχυση του έργου του γνωστού, πανελληνίως αποδεκτού και αναγνωρισμένου Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ήταν μία πρωτοβουλία της διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, την οποία στήριξε από την πρώτη στιγμή ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του νομού, προκειμένου, μέσα από μια φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση των ομάδων τους, να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες, που θα προσφέρουν ένα μεγάλο χαμόγελο στα παιδιά του Οργανισμού τις γιορτινές αυτές ημέρες.

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλη τιμή που μας σκέφθηκαν ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας και ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας και διοργάνωσαν αυτήν την εκδήλωση για μας» επισήμανε ο εκπρόσωπος του «Χαμόγελου του Παιδιού», συντονιστής Θεσσαλίας κ. Γρηγόρης Λιογγαρίδης και πρόσθεσε:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις και για να προβάλλεται το έργο του Οργανισμού αλλά και για να στηρίζεται. Από πέρσι που ήμασταν στη Λάρισα μέχρι και φέτος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ η τοπική κοινωνία και μπορούμε κι εμείς με τη σειρά μας να στηρίξουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ελπίζω αυτή η εκδήλωση να συνεχιστεί και να γίνει ένας ετήσιος θεσμός».

Στο στάδιο Αλκαζάρ βρέθηκαν χθες, τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού και πρόεδρος του ΕΑΚΛ, Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου, ο πρόεδρος του ΣΔΠΛ Στέλιος Νίτσας, οι διοικητικός της ΕΠΣΛ Βασίλης Μητροδήμος, από το χώρο της διαιτησίας οι κ. Τρύφωνας Φαρμάκης, Σπύρος Τσιλίκης, Αντώνης Ζήλος, Γιάννης Κωστής, Θεόδωρος Μάνος, Βαγγέλης Μάρκου, Αργύρης Πάσχος, Ρίτσα Κωνσταντίνου, από τους παρατηρητές της ΕΠΣΛ ο Μάνθος Αγγελούλης, ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού του δήμου Κιλελέρ Κώστας Φιλιππούλης κ.ά.

ΑΜΦΙΡΡΟΠΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Σε τέτοιου χαρακτήρα εκδηλώσεις το αγωνιστικό μέρος και το τελικό αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο υπό άλλες συνθήκες η χθεσινή αναμέτρηση στο στάδιο Αλκαζάρ θα μπορούσε να δώσει τροφή για ποικίλα σχόλια. Η ουσία είναι ότι αναμφισβήτητα ο ΣΕΠΛ διαθέτει ομάδα εγνωσμένης αξίας αφού οι παίκτες που την απαρτίζουν έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο χώρο, ωστόσο οι διαιτητές με την αγωνιστική τους εμφάνιση έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το χατ τρικ του Θωμά Μπουρουζίκα σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, οι επιδόσεις των δύο πορτιέρο Γιάννη Ρεντόπουλου (στο α’ ημίχρονο) και Άγη Μπουμαρσόπουλου (στην επανάληψη) ήταν εξαιρετικές, οι Θοδωρής Καραμπούλας και Χρήστος Καραγιάννης θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν άσοι στο μανίκι, ενώ ο Αδάμος Κουκούλης έδωσε πολλές σκληρές μάχες στην άμυνα για να αποτρέψει κινδύνους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΣΔΠΛ να απειλεί την αντίπαλη εστία χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, μέχρι που ανέλαβε δράση ο Θωμάς Μπουρουζίκας ο οποίος με έξοχη ατομική ενέργεια «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα και άνοιξε το σκορ.

Ο ΣΕΠΛ απάντησε με τον αρχηγό και πρόεδρο Μανώλη Γαραζανάκη ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Νίκος Φακίτσας από τον Άγγελο Τέγο. Ένα πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι διαιτητές (κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας).

Τελικά ο ΣΔΠΛ πήρε ξανά το προβάδισμα, όταν ο Καραμπούλας έκλεψε την μπάλα και σέντραρε στον Μπουρουζίκα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1.

Κι ενώ όλα έδειχνα ότι το 2-1 θα ήταν το σκορ του α’ ημιχρόνου, λίγο πριν το τέλος «μίλησε» ο Παύλος Ψαθάς ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη άλλαξε με την ομάδα των διαιτητών να μην έχει την ίδια καλή απόδοση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι «τρίζει» η καρέκλα του προπονητή κ. Γρηγορίου εξαιτίας των αλλαγών που έκανε και χάλασε τη συνοχή της ομάδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ο κ. Τσιλίκης, κάτι που θα φανεί στην επόμενη αναμέτρηση.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο Άρης Καπετάνιος μ’ ένα ωραίο σουτ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον ΣΕΠΛ (2-3), ενώ λίγο αργότερα ο Κυρίτσης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-4.

Μπροστά στο φάσμα της ήττας ο Θωμάς Μπουρουζίκας μπήκε ξανά στο παιχνίδι και μείωσε σε 3-4, όμως ο Καπετάνιος «ξαναχτύπησε» ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-5.

Λίγο πριν το τέλος ο Ηλίας Γκόγκος έκανε το παιχνίδι ντέρμπι μειώνοντας σε 4-5 για τον ΣΔΠΛ. Στις καθυστερήσεις η ομάδα των διαιτητών έφτασε στην ισοφάριση (5-5), όμως υπήρξε ένσταση από την ομάδα του ΣΕΠΛ η οποία υποστήριξε ότι είχε προηγηθεί το σφύριγμα της λήξης και μετά επιτεύχθη το γκολ. Η ουσία είναι ότι όπως φαίνεται το παιχνίδι θα έχει και τρίτο ημίχρονο, στον ημιώροφο της Αδριανού, όπου το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ θα αποφασίσει για το τελικό αποτέλεσμα.

Άψογες στα διαιτητικά τους καθήκοντα οι έξι γυναίκες που συνέβαλαν από την δική τους πλευρά στην διοργάνωση της εκδήλωσης. Πρόκειται για τις Μάχη Τσιοφλίκη, Αλεξάνδρα Δεληγιάννη, Ευαγγελία Γκανάτσιου, Ευαγγελία Λανάρα, Δήμητρα Τσακνάκη και Σοφία Ραμάι.

ΣΕΠΛ (Γαραζανάκης): Γκούλιος, Καρακάσης, Δοξαράς, Δραγατσίκης, Μαχούχας, Γαραζανάκης, Ψαθάς, Τασιούλας, Κοντοθανάσης, Φακίτσας, Τσιάκος (Ζεΐμπέκης, Κυρίτσης, Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος, Χήτας, Ασίκογλου, Μπακόλας, Παπαδούλης, Καπετάνιος, Μπακαρτζής, Λιάπης, Καλαντζής, Μικερτζής, Κορδίστας)

ΣΔΠΛ (Γρηγορίου): Ρεντόπουλος, Μπουμαρσόπουλος, Τσιτσανούδης, Αγγ. Τέγος, Καραγιάννης, Μπουρουζίκας, Παραφέστας, Καραμπούλας, Κουκούλης, Νίτσας, Μαστοροδήμος (Ακρίβος, Γκόγκος, Βασιλός, Αγγελούλης, Δ. Τέγος, Πατέτσιος, Λάκης, Παλαμίδας, Μπουρονίκος, Καρδούλας, Σουλιώτης, Θύμιου, Δεδικούσης, Ι. Ντελέζος, Γιάντσης). Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Κυρίτσης, Καλισόπουλος, Χατζηλιόντας, Βλιώρας, Κορέστης, Παπαδημητρίου, Μάνος, Νίκζας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν η ανταλλαγή των καθιερωμένων αναμνηστικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass