ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΣΕΠΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΝΑΙΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΣΤΗ Δ. ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟ

Ένας αλλιώτικος ποδοσφαιρικός αγώνας

*Σήμερα στο στάδιο Αλκαζάρ (15.00) ΣΔΠΛ και ΣΕΠΛ παίζουν για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2015 10:29

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης προς τον άτυχο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αγγλόπουλο από τα Βούναινα, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα και θα αναγκαστεί να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα γήπεδα, έστειλαν χθες οι παλαίμαχοι του ΣΕΠΛ και των Βουναίνων στον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στα Βούναινα. Για μία ακόμα φορά ο αθλητισμός έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση χρηματικού ποσού το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες αποκατάστασης του άτυχου ποδοσφαιριστή.

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλους και να ευχαριστήσω αφενός τον ΣΕΠΛ και τον κ. Γαραζανάκη για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση που απευθύναμε και αφετέρου σε όλους τους παλαίμαχους που συμμετείχαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα» επισήμανε ο γενικός αρχηγός των Βουναίνων Κώστας Μερτζανίδης αναφερόμενος στη χθεσινή εκδήλωση και πρόσθεσε:

«Ήταν μία πρωτοβουλία της διοίκησης με στόχο να στηρίξουμε τον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Αγγλόπουλο που υπέστη σοβαρό τραυματισμό και βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σ’ αυτήν την προσπάθεια, τους χορηγούς μας αλλά και τον απλό κόσμο».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΠΛ, Μανώλης Γαραζανάκης τόνισε:

«Κατ αρχήν ευχαριστούμε τους παλαίμαχους από τα Βούναινα και τον γεν. αρχηγό της ομάδας κ. Κώστα Μερτζανίδη για την πρόσκληση που μας απηύθυναν. Πιστεύουμε ότι ο σκοπός της εκδήλωσης είναι ιδιαίτερα σημαντικός και ταυτίζεται με τη φιλοσοφία του δικού μας συλλόγου, να είμαστε κοντά στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και να συμβάλουμε στην αποκατάσταση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται και παράλληλα να μετέχουμε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θα ήθελα να τονίσω ότι τα Βούναινα κάνουν μία εξαιρετική δουλειά και διοικητικά και αγωνιστικά κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Να θυμίσω ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) ο ΣΕΠΛ θα βρίσκεται στο στάδιο Αλκαζάρ στην ειδική εκδήλωση για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Καλώ όλο τον κόσμο να στηρίξει την εκδήλωση και να συνεισφέρει στην επίτευξη του στόχου».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, Κώστας Φιλιππούλης, ο πρόεδρος των Βουναίνων κ. Γιώργος Μοσχοβίτης ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους όσοι αγκάλιασαν αυτήν την πρωτοβουλία, ο εξωδιοικητικός του συλλόγου Μάκης Χατζηλιάδης, οι τερματοφύλακες του Ολύμπου Γόννων και των Βουναίνων κ. Καραναστάσης και Καραποστόλης αντίστοιχα κ.ά.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3 μετά από ένα αμφίρροπο σε εξέλιξη παιχνίδι.

Ο Τασιούλας άνοιξε το σκορ για το ΣΕΠΛ (1-0), όμως στην επανάληψη οι Παλαίμαχοι των Βουναίνων ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 με τον Μ. Τσακμακίδη.

Ο ΣΕΠΛ απάντηση με το εντυπωσιακό σουτ του Γαραζανάκη παίρνοντας εκ νέου του προβάδισμα στο σκορ (2-1), όμως ο Ι. Τσακμακίδης ισοφάρισε σε 2-2. Ο Αγγλόπουλος έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ στους Παλαίμαχους των Βουναίνων (3-2) , όμως ο Γαραζανάκης λίγο πριν το τέλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Από ένα οριζόντιο δοκάρι είχαν οι Κ. και Ιωακ. Χατζηλιάδης, ενώ το γκολ του Τσελέπη ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από την άλλη πλευρά οριζόντιο δοκάρι είχε Τάτσης.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός με βοηθούς τους κ. Γκαραβέλη και Καραθάνο. Ο αγώνας είχε και τρίτο ημίχρονο το οποίο διεξήχθη στο καφενείο του χωριού μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Μερτζανίδης): Δ. Χατζηλιάδης. Ι. Χατζηλιάδης, Σδράλης, Κ. Χατζηλιάδης, Βαμβακίδης, Κίκιρας, Τσελέπης, Πασιάς, Ι. Τσακμακίδης, Μπάγκας, Τσιαγκάλης, Ιωακ. Χατζηλιάδης, Α. Χατζηλιάδης, Λ. Αγγλόπουλος, Γ. Αγγλόπουλος, Ριζόπουλος, Μπατζέλας, Γραβάνης, Τριτόπουλος, Δ. Τσακμακίδης, Μοσχοβίτης.

ΣΕΠΛ (Γαραζανάκης): Γκούλιος, Αγγελούλης, Μαχούχας, Καρακάσης, Ευαγγέλου, Ψαθάς, Δοξαράς, Ταυλαρίδης, Καζατζής, Τασιούλας, Τάτσης, Μικερτζής, Κυρίτσης, Γαραζανάκης, Κορδίστας, Δραγατσίκης, Μπακαρτζής, Τσολάκος, Κοκότσικας.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους, εν μέσω της γιορταστικής περιόδου, πρόκειται να διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 15.00 στο στάδιο Αλκαζάρ.

Σκοπός του αγώνα είναι καθαρά φιλανθρωπικός και αφορά στην ενίσχυση του έργου του γνωστού, πανελληνίως αποδεκτού και αναγνωρισμένου Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που τόσα έχει προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα των ανήμπορων παιδιών.

Η ιδέα ανήκει στη διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, που σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού, αποφάσισαν, μέσα από μια φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση των ομάδων τους, να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες, που θα προσφέρουν ένα μεγάλο χαμόγελο στα παιδιά του Οργανισμού, πιστεύοντας ότι όσο μεγαλύτερη είναι η προσέλευση και προσφορά των Λαρισαίων φιλάθλων την ερχόμενη Δευτέρα στο Στάδιο Αλκαζάρ, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το επιδιωκόμενο «Χαμόγελο».

Από την ομάδα του ΣΕΠΛ καλούνται να βρίσκονται σήμερα στη θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ στις 13.30 οι κάτωθι ποδοσφαιριστές: Ζειμπέκης Ν., Γκουλιος Α., Γαραζανάκης Μ., Καπετάνιος Α., Αγγελούλης Γ., Φακίτσας Ν., Δραγατσίκης Γ., Κώτσιος Β., Τσάκος Π., Στεριόπουλος Χ., Μπατραλέξης Φ., Τασιούλας Χ., Ψαθάς Π., Καρακάσης Α., Κυρίτσης Δ., Κοντοθανάσης Β., Μικερτζής Γ., Μαχούχας Θ., Τάτσης Γ., Δοξαράς Δ., Χατζιηλιάδης Χ., Ταυλαρίδης Μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass