ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Επέστρεψαν για το... 2016

* Ποιες οι μεταγραφικές σκέψεις αν αρθεί ο περιορισμός * Την Πέμπτη η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2015 10:58

 

Του Σωτ. Κέλλα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ αρχίζουν το 2016 με το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (πρώτος αγώνας της φάσης των «16») αλλά οι παίκτες επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις με τον τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς να τους έχει σχεδόν όλους στη διάθεσή του με εξαίρεση τους ξένους που λόγω του μακρινού τους ταξιδιού πήραν επιπλέον μέρα άδειας (Ναγιάρ, Ουρτάδο, Μπόγιοβιτς και Γιοβάνοβιτς).

Σήμερα αναμένεται να δώσουν όλοι κανονικά το «παρών» για να αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου στον οποίο ο Σέρβος προπονητής είναι άγνωστο αν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Χοτζάλι, Βέρτζο, Καπό και Κρητικό. Πιο πιθανός να αγωνισθεί είναι ο Βέρτζος αφού οι υπόλοιποι προέρχονται από μακρύ διάστημα τραυματισμού και θα πρέπει να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα για να φθάσουν στο επίπεδο των υπολοίπων.

Σε λίγες μέρες αρχίζει και η μεταγραφική περίοδος με την ΑΕΛ σήμερα μάλλον να μαθαίνει αν έχει δικαίωμα να αποκτήσει παίκτες αφού υπήρχε απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου αδειοδότησης της ΕΠΟ που απαγόρευε κάθε απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Σε περίπτωση που επιτραπούν οι μεταγραφές στην ΑΕΛ έχει γίνει ο σχεδιασμός και πληροφορίες θέλουν η ομάδα να προσανατολίζεται μετά από εισήγηση του προπονητή σε τρεις μεταγραφές (μία στην άμυνα και δύο στη μεσαία γραμμή) αλλά για να πραγματοποιηθούν θα πρέπει και τρεις ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν(χωρίς βέβαια να είναι απαραίτητη προϋπόθεση). Πάντως στόχος είναι να αποκτήσει η ομάδα παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΛ και στη Σούπερ Λίγκα τη νέα χρονιά κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Με αγωνία περιμένουν στην ΑΕΛ την άρση της απόφασης για τις μεταγραφές της ομάδας.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία της εταιρίας, με θέματα της ημερησίας διάταξης:

1. Ανάγνωση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή επί των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας για την εταιρική χρήση από 22.08.2014 έως 30.06.2015.

2. Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας και του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων για την εταιρική χρήση από 22.08.2014 έως 30.06.2015.

3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών-Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 22.08.2014 έως 30.06.2015.

4. Έγκριση αμοιβής Ορκωτού Ελεγκτή για την κλειόμενη χρήση (22.08.2014 -30.06.2015).

5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση πρέπει να καταθέσουν τους τίτλους τους στο ταμείο της εταιρίας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες νωρίτερα από την ημέρα συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως. Η κατάθεση των τίτλων μπορεί να γίνει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τράπεζα αναγνωρισμένη στην Ελλάδα, και τα αποδεικτικά της κατάθεσης ή τυχόν πληρεξούσια ή έγγραφα αντιπροσωπεύσεως των μετόχων να υποβληθούν στα γραφεία της εταιρίας μέχρι την ως άνω ημερομηνία.

ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΛ και μιας επίλεκτης ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ που θα αποτελείται από μέλη του προπονητικού και ιατρικού τιμ, μέλη της διοίκησης, τα στελέχη της ομάδας, συνεργάτες, φίλους και όχι μόνο ανακοίνωσε η λαρισινή ΠΑΕ ότι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 στο AEL FC ARENA στις 15:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ένας αγώνας ποδοσφαίρου με κοινωνικό χαρακτήρα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 στο AEL FC ARENA στις 15:00 μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΛ και μιας επίλεκτης ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ που θα αποτελείται από μέλη του προπονητικού και ιατρικού τιμ, μέλη της διοίκησης, τα στελέχη της ομάδας, συνεργάτες, φίλους και όχι μόνο... Ο αγώνας θα γίνει για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πάντα δίπλα στους άπορους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Γενική είσοδος ορίζεται στα 5 ευρώ για τους ενήλικες και δωρεάν είσοδος για τα παιδιά. Τον αγώνα θα παρακολουθήσει σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ με όλους τους ποδοσφαιριστές και οι μικροί μας φίλοι και οι οπαδοί μας θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν ευχές, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass