ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00) ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Κομβικό παιχνίδι για τον Αμπελωνιακό

*Σύνθημα νίκης από τον αρχηγό των «πρασίνων» Κ. Γρηγορίου *Εν πλήρη δυνάμει θα παραταχθούν οι δύο ομάδες

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2015 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:12

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Κομβικής σημασίας παιχνίδι δίνει σήμερα (17.00) ο Αμπελωνιακός, ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Παλαμά. Η νίκη για τη λαρισινή ομάδα αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθειά της να διατηρηθεί ζωντανή στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στη Γ’ Εθνική. Σε διαφορετική περίπτωση (αφού ο σημερινός της αντίπαλος προέρχεται από νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης) θα χάσει πολύτιμο έδαφος και κατά συνέπεια η συνέχεια θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη.

Στη σημερινή προσπάθεια των παικτών του Τάκη Παραφέστα σημαντική θα είναι η στήριξη των φιλάθλων του Αμπελώνα, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» και να ενισχύσουν την ψυχολογία της ομάδας τους.

«Παίζουμε ένα παιχνίδι που μοιάζει με το τελευταίο μας χαρτί. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε θέμα απόδοσης από εκεί που μείναμε στο Κίτρος αλλά αυτή τη φορά να συνοδεύσουμε την καλή απόδοση με θετικό αποτέλεσμα το οποίο για μας είναι μόνο η νίκη» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση ο αρχηγός του Αμπελωνιακού Κώστας Γρηγορίου και πρόσθεσε:

«Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και παράλληλα το κλίμα είναι άριστο. Θέλουμε για ακόμα μία φορά τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο αν και την ίδια σχεδόν ώρα θα παίζει και η Λάρισα και αυτό θα επηρεάσει την προσέλευση.

Στόχος μας είναι να μην επαναλάβουμε τα λάθη τα οποία κάναμε και μάλιστα κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο Κίτρος. Πιστεύω ότι από μας εξαρτώνται τα πάντα. Αν παίξουμε όπως πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο και το έχουμε δείξει καθ’ όλη τη χρονιά» κατέληξε ο Κώστας Γρηγορίου.

Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός του Αμπελωνιακού Τάκης Παραφέστας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και στην αποστολή της ομάδας συμπεριέλαβε τους Γκικούδη, Ρόκα, Πρικάκη, Γκόλτσο, Κωτούλα, Γρηγορίου, Κούρο, Παλάσκα, Μπίκο, Κακαβίτση, Τσετιροκλή (οι έντεκα που ξεκίνησαν στο πρώτο παιχνίδι), Βραζιτίκο, Περήφανο, Τζιατρτζιάνη, Κουρούμαλο, Χατζούλη, Βούκια και Νικολακούλη.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί και ο Ατρόμητος Παλαμά ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα έχει στο πλευρό του αρκετούς φιλάθλους που θα εκδράμουν στον Αμπελώνα. Στην αποστολή της ομάδας ο τεχνικός Βάιος Καραγιάννης συμπεριέλαβε τους Αναστασίου, Καρτσάνα, Πάτρα, Μετούσι, Γκόβαρη, Παππά, Χατζηρίζο, Κόκκινο, Μπουντούρη, Κακαΐτσα, Τσιρογιάννη (πιθανή ενδεκάδα), Αναγνωστόπουλο, Μερεντίτη, Παππά, Τσαρτσαρά, Λιάπη, Φαλάγγα και Πετρόπουλο.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Αλμυρός θα φιλοξενήσει την Πύδνα Κίτρους με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Οι μεν γηπεδούχοι για να μην μείνουν πίσω βαθμολογικά, οι δε φιλοξενούμενοι για να αποκτήσουν προβάδισμα (ανάλογα και με το αποτέλεσμα στον Αμπελώνα) στη μάχη της πρώτης θέσης.

Το παιχνίδι στον Αμπελώνα θα διευθύνει ο κ. Μολιχιτούδης με βοηθούς τους κ. Χαδήμογλου και Καζατσκίδης (Μακεδονίας).

Το σημερινό πρόγραμμα (17.00) και η βαθμολογία:

Γ.Σ Αλμυρού- Πύδνα Κίτρους

Αμπελωνιακός- Ατρόμητος Παλαμά

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ατρόμητος Παλαμά         2-0         3

Πύδνα Κίτρους   2-1         3

Αμπελωνιακός   1-2         0

Γ.Σ Αλμυρού       0-2         0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass